Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ja ciągle jestem ubrudzone jedzeniem na brzuchuWiolcia mam podobnie jak Ty. Kilka dni temu moja siostra powiedział, że mam cos na brzuchu. Patrzę i nic nie widzę. No to ona się zreflektowała i poprawiła, że pod brzuchem. Zauważyłam dopiero, jak podciągnęłam bluzkę wyżej i strzepnęłam z niej okruszki. Chyba muszę się pożegnać z tą częścią mojego ciała, bo przez kilka następnych miesięcy nie będę jej oglądać. Za to pewnie jak ją w końcu zobaczę po porodzie, to się przestraszę;-)
Ale że dolnych partii nie widzę to dopiero jak ktoś mi zwróci uwagę to się przebieram... co ja poradzę na to, że mi się wszystko na brzuchu zatrzymuje?? no właśnie jak sobie można pomalować paznokcie z wielkim brzuchem?? A z lusterkiem juz będe próbowała działać bo tak na oślep to źle wychodzi

Sarka tak to juz bywa, że niektórym lekko podrasta brzuszek a niektórym (w tym ja) tak bardzo podrósł, że nic pod brzuchem nie widzą
Znam dziewczynę, która do porodu chodziła w zwykłych jeansach z paskiem
Teraz to sobie myślę o niej z nutą zazdrości bo ja dlugo po porodzie jeszcze będę w ciążówkach biegać...