Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ha-NN-aH a co Ty masz za spodnie na sobie???takie normalne biodrowki? usilowalam sie przyjrzec przodowi ale ciemne sa wiec nie dojrzalam
![]()
nawet nie wiedziałam że jest cos takiegoMam na sobie rurki sprzed ciąży, tyle ze z tym..
Wstawka do ubrań NOWY (1205580171) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ja robię tak z niektórymi rzeczami przy pomocy gumeczki do włosów
nawet nie wiedziałam że jest cos takiegoja robię tak z niektórymi rzeczami przy pomocy gumeczki do włosów
![]()
Gufi wowmasz jeszcze normalny schowany pieknie pepuszek
![]()
Mam na sobie rurki sprzed ciąży, tyle ze z tym..
Wstawka do ubrań NOWY (1205580171) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tylko nie szukajcie tej wstawki w sklepach - ta z Allegro jest super-tania. Widziałam taką w sklepie stacjonarnym i kosztowała ponad 80 zł! Więc stwierdziłam, że za tą kwotę to można sobie spodnie kupić...
w jakiej kategorii znalazlaś to na all bo ten link co podałaś to z przesyłka za 35 zł a to różnica:/Ja kupiłam za 10 zł + 7 zł przesyłka.
Aukcja gdzieś przeszła do archiwum, bo w zakupionych już dawno nie ma. Więc musisz szukać na oślep.w jakiej kategorii znalazlaś to na all bo ten link co podałaś to z przesyłka za 35 zł a to różnica:/
daj linka do tej aukcji co Ty zamawiałaś.