• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Wiolcia mam podobnie jak Ty. Kilka dni temu moja siostra powiedział, że mam cos na brzuchu. Patrzę i nic nie widzę. No to ona się zreflektowała i poprawiła, że pod brzuchem. Zauważyłam dopiero, jak podciągnęłam bluzkę wyżej i strzepnęłam z niej okruszki. Chyba muszę się pożegnać z tą częścią mojego ciała, bo przez kilka następnych miesięcy nie będę jej oglądać. Za to pewnie jak ją w końcu zobaczę po porodzie, to się przestraszę;-)

A u mnie ostatnio dzidziuś się chyba chowa do środka, bo mój brzuch przypomina literę P. Strasznie mi żołądek wypycha do przodu, nie mówiąć już o tym, że ledwo mogę jeść, bo taki mam na niego ucisk.. Aż mnie to denerwuje, bo wydaje mi się, że wszyscy myślą, że jakiś obżartuch jestem...

No kobietki jeszcze troszkę i będziemy miały lustrzycę. Golenie tylko z lustrerkiem, och to była ciężka praca....Nie mówiąc jaką gimnastyką było pomalowanie sobie paznokci u nóg:baffled:

Później takie prozaiczne rzeczy cieszą jak się odzyska sprawność :-D

Tak mi się spodobały Wasze brzusie że stwierdziłam że swój też dołączę do galerii :tak:. Mam nadzieję że fotka będzie widoczna

20100804113.jpg

no sliczne brzuszki i naprawdę niewielkie:tak: mój to wielki przy waszych a jestem niżej w ciazy,.. bedę słoniem...:zawstydzona/y:
ale to tak dziwnie bo ja stoje to brzuch jest mój taki mega wysuniety do przodu a jak usiadę to sie tak rozlezie na boki ze nic nie widać, no jakbym jakies sadełko miała:szok:
Najbardziej chyba widocznie wywala w 6,7 miesiącu z tego co zauwazyłam i u siebie i u innych:tak:

Ależ jest widoczna! Masz się czym pochwalić - piekny okrąglutki brzuszek :-) A jaka ty szczuplutka jesteś... tylko pozazdrościć ;-)
no mnie to zawsze Wiolcia rozwalają te jeansy i to jeszcze zapinane na guzik:-D noż mać, człowiek już w 2 miesiącu musiał kupić spodnie na gumie a te laski poginają w jeansach, ooo i jeszcze o pasku zapomniałam:szok::-D

No kobietki jeszcze troszkę i będziemy miały lustrzycę. Golenie tylko z lustrerkiem, och to była ciężka praca....Nie mówiąc jaką gimnastyką było pomalowanie sobie paznokci u nóg:baffled:

no pamietam ten zabieg, lusterko i jedziemy:-D
choć przyznam że juz teraz muszę się niezle nawyginać i brzuch pozgniatac zby czegoś tam dokonać:zawstydzona/y:.........a moze po prostu sposobem jest zapuscic, związać gumka ik mieć spokój:-D

reklama
no mnie to zawsze Wiolcia rozwalają te jeansy i to jeszcze zapinane na guzik:-D noż mać, człowiek już w 2 miesiącu musiał kupić spodnie na gumie a te laski poginają w jeansach, ooo i jeszcze o pasku zapomniałam:szok::-D

Sarka, ale ja też mam spodnie już na gumie -tylko są tak sprytnie uszyte, jest regulacja na gumie i zapięcie pod brzuchem. To te dżinsy o których wam pisałam z mothercare- za 35 zeta z przeceny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry