reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śliczne drobiażdżki dla naszych dzidziusiów

reklama
Na brak zajęć to nie narzekam, chociaż siedzę już w domu od stycznia zeszłego roku - ze względów chorobowych. Nawet przez 5 minut od tego czasu mi się nie nudziło. Robienie takich obrazeczków - zwłaszcza dla dzieci - to czysta przyjemność :) , a jak przy okazji wpadnie parę groszy to też dobrze. Oczywiście gdybym miała przełożyć czas wykonania takiego "dzieła" na pieniądzę to musiałoby ono kosztować chyba ze 200zł, ale przecież nie tylko kasa jest ważna :)

ja tu myślałąm o sobie w szpitalu - bo co można w szpitalu robić - czytać wyszywać robić na drutach, szydełku - a ja nie mam do tego cierpliowśi - tylko czytam... no i opracowuję wyniki badań dla znajomych :)

iwka no to mamy obie takie same pasje ;D jha chce wyszyc jakiegos slodkiego anioleczka tylko nie moge nigdzie znalezc.

Dziewczyny jezeli wam sie podobaja takie obrazki to na tej stronce mozecie cosik wybrac http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20039&s=1 i w szukaniu wpisac dla dzieci i jest mnostwo wzorow

A i polecam samemu wyszywac-nic trudnego naprawde to sie tylko tak wydaje moze w rodzinie ktoras ciocia lub babcia umie-pokaze jak i do dziela ;)

iwka taki aniolek zeby mial buzke dziecka nie takie powazne tylko z dziecieca buzka moze byc taki zeby pasowal do chlopca,jezeli chodzi o wymiary to zeby nie byl za maly ani za duzy taki mniej wiecej zeby po wyszyciu wyszedl na 15,20cm.

Postaram się czegoś takiego poszukać :)

A kontunuując temat gadżetów mniej potrzebnych, a ładnych pochwalę się co kupiłam - paputki z grzechotką - za 11zł!

paputki0xx.jpg

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam 3 maleńkie(2x2) rameczki z aniołkami (mam na ich punkcie fioła...) i jedną większą 7x7 w Auchanie. Każda po 3 zł - mówię Wam są tak słodkie, że napatrzeć się nie mogę :D

Do góry