• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
emih powiem Ci, że nie ma czego zazdrościć-nie mogę patrzeć na siebie w lustrze, tak tragiczny mam brzuch:confused2: wiszący worek dosłownie cały w fioletowych wielgaśnych rozstępach:confused2:

ja jak ostatnim razem się ważyłam to miałam 9kg na plusie i nie zauważyłam żeby mi spadł choć gram także biję tu chyba rekordy otyłości ;-) a jeśli chodzi o rozstępy to mam je na gęsto na piersiach, udach, pośladkach i kilka na brzuchu także w tej kwestii to chyba kolejny rekord.. ;-/

u mnie jeszcze 3,5 kg na plusie...kilka rozstepow na gorze ud..ale takie jasne...wiec scierpie...gorzej,z e cialo wciaz takie flakowate...wiec niedlugo zabieram sie za cwiczenia!:)

u mnie waga sprzed ciazy i kilka jasnych rozstepow na udzie na brzuchu skora tylko jeszcze lekko flakowata ale to tylko chwila jeszcze, najgorszy mankament po ciazy zylak pod kolanem :-( trzeba leczyc a potem pewnie operacja bo za duzy a reszta to pikus

Ja wagę odzyskałam 2-3 tyg. po porodzie i brzuszek też ale widzę że od opychania się jedzonkiem zaczyna mi się on wypełniać:-D A co dopiero będzie jak przestanę karmić i zacznę żłopać piwenio :-D Rozstępów żadnych ale mam pajączki nad kolanami z tyłu już po pierwszej ciąży:dry: Problem mam z udami, takie "luźne" mam te uda:baffled: Tak jakby za dużo skóry a na to kremy nie pomogą tylko trza ćwiczyć:dry::-p:-D I cycory duże murzyńskie (czytaj wiszące:-D).

A ostatnio w "rozmowach w toku" były na wizji robione zabiegi na rozstępy, już po jednym była zmiana na lepsze! I mówili że bardzo ważne aby jak najwcześniej zacząć bo wówczas jest szansa bardzo je zniwelować.

reklama
u mnie zostały 3 kilosy sprzed ciąży,troszkę rozstępów na biodrach ale takie ledwo widoczne na szczęście a brzuch troszke jeszcze jest,tym bardziej że lubię se pojeść,ale ćwiczymy trochę to może jakoś się będzie wyglądać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry