Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam się i dziękuję bardzo za to że i u nas jest to miejsce do płakania i wspierania się w tej cholernej cukrzycy :*

mój tato go wtedy pierwszy raz widział i się śmiał, że mam wrócić po dziecko a nie daję mu pomarańczę zawinięta w rożek :-)Noo to dobrze, że z maluszkiem już jest okej![]()
Ojj ja lubię takie pomarańczowe Kruszynki ;D szczególnie jak przypomnę sobie Maksa dosłownie pomarańczowego ubranego w białego pajaca gdy wychodziliśmy do domumój tato go wtedy pierwszy raz widział i się śmiał, że mam wrócić po dziecko a nie daję mu pomarańczę zawinięta w rożek :-)

najpierw ja miałam skutki uboczne znieczulenia a jak już się ogarnęłam to młodemu wykryli bakterię w moczu i dali mu antybiotyk więc leżeliśmy dalej. W między czasie się "poopalał" i mimo, iż był dalej pomarańczowy to poziom bilirubiny spadał i nas wypuścili Własnie miałam Ci napisać, że pomarańczowy Maksik mógł sobie być, ale poziom bil pewnie miał w miare to Was puścili..uprzedziłaś mnie.....Ja z małym leżałam 10 dni po porodzienajpierw ja miałam skutki uboczne znieczulenia a jak już się ogarnęłam to młodemu wykryli bakterię w moczu i dali mu antybiotyk więc leżeliśmy dalej. W między czasie się "poopalał" i mimo, iż był dalej pomarańczowy to poziom bilirubiny spadał i nas wypuścili
![]()