olka11135
Fanka BB :)
Nie, przeziębienie nie ma wpływu na cukry, wpływ na cukry ma to co zjesz lub wypijesz lub ewentualnie leki które przyjmujesz.
Oczywiście, że ma ogromny wpływ. Ale pewni jak zwykle wiesz lepiej niż porządne źródła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, przeziębienie nie ma wpływu na cukry, wpływ na cukry ma to co zjesz lub wypijesz lub ewentualnie leki które przyjmujesz.
Owszem ma chyba ze złych źródeł czerpiesz wiedzę.Nie, przeziębienie nie ma wpływu na cukry, wpływ na cukry ma to co zjesz lub wypijesz lub ewentualnie leki które przyjmujesz.
Polecam chleb Probody z Putki albo IGPrzy infekcji cukry szaleją. Tak samo im bardziej zaawansowana ciąża, tym większe prawdopodobieństwo wzrostu cukru. Poza tym mi nagle po 20 tyg zaczęło wywalać cukier czasem do 170 po chlebie, wcześniej nie było takich cyrków. Chwilowo ograniczam chleb, zjem czasem i aż tak mi nie skacze.
A po ciąży cukrzyca zniknęła? U mnie 14 jednostek, ale dziś rano cukier 100Ja miałam cukrzycę-kombajn, na koniec ciąży przyjmowałam 50 jednostek insuliny. Z mojego dwurazowego doświadczenia wynika, że ciało w ciąży płata figle. Absolutnie nie chcę Cię straszyć, wręcz uspokoić, bo tygodniowy podwyższony cukier po infekcji nie zaszkodzi dziecku. Szkody są w momencie, kiedy cukrzyca nie jest leczona i zaniedbana. Spokojnie. Czuwaj, kontroluj cukier i byle do przodu.
Nie mam nic, ani cukrzycy, ani IO, ani pcos. Tylko uszkodzona tarczyca, no ale wiadomo. Wszystko co utrudniało mi zajście w ciążę i potem bycie w niej, zniknęło niemal magicznieA po ciąży cukrzyca zniknęła? U mnie 14 jednostek, ale dziś rano cukier 100![]()
U mnie nikt już nic nie badałA po ciąży cukrzyca zniknęła? U mnie 14 jednostek, ale dziś rano cukier 100![]()