reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słomiane wdowy

reklama
beata u nas zawsze jak dzieciaki maja urodziny to zaproszonych gosic jest z 3-4 bo kazdy wiecznie gdzies w rozjazdach wiec
impreza ogolnie 7 osobowa i dobrze malo sprzatania pozniej hehe

wszystkiego najlepszego dla mlodego!!!!!!!!

My tez spoznione zyczonka skladamy:-D
w sobote Miloszek bedzie mial roczek...

Normalnie taki szal mam bo wystawilam auto na allegro i wciaz do mnie panowie wydzwaniaja ale zazwyczaj dzieli nas 300-400km i rezygnuja, teraz znow dzwonil gosc i moze wieczorem przyjedzie. Z jednej strony super ze ktos przed swietami kupi a z drugiej - nie zdaze ja czegos kupic by pojechac w gory:-D

Hejka, no co z Wami słomianki???

Ja sprzedalam autko i dzis kupilismy Rover:-) jutro jade na przeglad i w czwartek w gory;-)

Miloszek nie mial biby na roczek, tescie przyjehcali, dostal laptopa, wielkiego jeepa, goralski kubraczek i kase.

Znow ma gile do pasa i kaszle:-(

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

hej dziewczynki,

ma zaraz wychodzimy do rodzinki, więc:

[FONT=&quot]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=&quot]
Wokół sie wszyscy ludzie weselą.
Spłynęła z niebios dla nas nowina-
Najświętsza Panna powiła Syna.
I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy
Polska kolędę Mu zaśpiewajmy.
Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy
Mocą, radością serca jednoczy.
[/FONT]​
[FONT=&quot]Najserdeczniejsze życzenia bo[/FONT][FONT=&quot]ż[/FONT][FONT=&quot]onarodzeniowe[/FONT][FONT=&quot] składa –
[/FONT]
[FONT=&quot]fogia z rodzinką.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]​

reklama
Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
by marzenia się spełniały,
by pieniążki kieszeń Twą wypchały,
a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały.

Do góry