• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Słomiane wdowy

kari ja tez czekam na wiosnee
Bełata co ty taka wesoła,,jakos tak mis ie czyta twoje posty...
kurde bo ja wem- grzybki w pizzy mialam....kto wie jakie.....:-D:-D:-D
eeee no zartuje, wiesz uporzadkowalam kilka spraw, na niektore patrze z dystansu a niektore olewam po calosci i jakos tak mi lzej na sercu- mam nadzieje, ze ten stan potrwa jak najdluzej....:-D:-D:-D

reklama
Witam niedzielnie -mężuś już godzinkę jak wyjechał a do stolicy jeszcze kawałek:tak:.
Zuza, mój od grudniowych śniegów siedział w domu a teraz podłapał remont mieszkania - ma nadzieję że w piątek zjedzie.
U nas powrót śnieżnej zimy:tak:.

po suwaczku widzę, że jesteś już na końcówce :) jak samopoczucie? :) Przed ciążą planowałam trójkę dzieciaczków, a jak się pojawił Sebi, to trochę mi się zmienił punkt widzenia :) trójka to już spora gromadka :-)

Witam w nowym tygodniu :) Zostaliśmy z młodym sami, M pojechał. Odwieźliśmy go, a jak wracaliśmy to młody mówił cały czas "TATA MA", że taty nie ma.
Zdrówka życzę, na zewnątrz minus trzy. Coś się na tą wiosnę nie zapowiada... ;-) Miłego dzionka kobietki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry