Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cudownie <3 pięknie@ gratulacje !!!!Dzień dobry, zgodnie z obietnicąale jak ja nie lubię tych testów ze szkielkiem
![]()
A my Tobie dziękujemy za ekstra prowadzenie kresek!Ja też Wam dziękuję za ten miesiąc. To mój pierwszy, który mogłam poprowadzić i była to fajna zabawaLiczę na obfity lipiec, ostatnio mniej się odzywam bo miałam gorsze dni psychicznie pod względem staraniowym, no ale co, my jak te żuczki, co toczą kulkę pod górę
Gratuluję dziewczynom, którym udało uzyskać się upragnione dwie kreski i proszę nie wracać!
Gratuluję też nam, ze słoneczkami na koncie, bo jesteśmy silne a wymaga to mnóstwo naszej uwagi, zaangażowania, badań i ja wiem, że nasz wysiłek da piękne rezultaty.![]()
Oczywiście, teraz to już każdego dniaTo jutro do powtórki![]()
No jest ewidentnie!!!Dzień dobry, zgodnie z obietnicąale jak ja nie lubię tych testów ze szkielkiem
![]()