• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

☀️ W czerwcu cicha iskra płonie, w lutym maleńkie chwycą dłonie 🕊️

reklama
Dzień dobry, zgodnie z obietnicą 🙈 ale jak ja nie lubię tych testów ze szkielkiem 🤣
cudownie <3 pięknie@ gratulacje !!!!
Ja też Wam dziękuję za ten miesiąc. To mój pierwszy, który mogłam poprowadzić i była to fajna zabawa 😁 Liczę na obfity lipiec, ostatnio mniej się odzywam bo miałam gorsze dni psychicznie pod względem staraniowym, no ale co, my jak te żuczki, co toczą kulkę pod górę 😂
Gratuluję dziewczynom, którym udało uzyskać się upragnione dwie kreski i proszę nie wracać!
Gratuluję też nam, ze słoneczkami na koncie, bo jesteśmy silne a wymaga to mnóstwo naszej uwagi, zaangażowania, badań i ja wiem, że nasz wysiłek da piękne rezultaty. 🩷
A my Tobie dziękujemy za ekstra prowadzenie kresek!

Ja również dziękuję Wam za ten miesiąc. Nie byłam super aktywna, ale się rozkręcę mam nadzieję 😁 fajnie było być częścią takiej społeczności pierwszy raz mimo starań o trzecie dziecko. Już wiem ile straciłam wcześniej 😅 gratulacje dziewczynom z dwoma kreseczkami 🤗 a z resztą do zobaczenia w kolejnym miesiącu 😌 ja szykuję się do urlopu, a pierwsze dziecku udało nam się w takim czasie zmajstrować, więc mam nadzieję, że i tym razem się uda 🤭 i nie tylko mi 😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry