Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Sama nie wiemA jakie masz odczucia po wizycie? Czujesz tego lekarza i jego pomysł? Samo allo MLR nie jest super drogie, kojarzę coś około 500zł chyba na testdna, pewnie się da znaleźć taniej.
Ciężko mi powiedzieć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama nie wiemA jakie masz odczucia po wizycie? Czujesz tego lekarza i jego pomysł? Samo allo MLR nie jest super drogie, kojarzę coś około 500zł chyba na testdna, pewnie się da znaleźć taniej.
Na wizycie byłam stacjonarnie.A mój nic nie mówił o tych allo.
Jeśli zalecił to na pewno warto zrobić.
I tylko takie badanie, nic więcej?
Byłaś na wizycie stacjonarnie czy online ?
U mnie tylko powiedział że na te kiry to accofil...a dalej czekamy na kolejne wyniki.Na wizycie byłam stacjonarnie.
Właśnie tylko to zalecił.
Tyle powiedział że większość z tych ważniejszych badań mamy zrobione (badania z Katowic).
A wy macie przepisane leki od immunologa na podstawie kir?
Bo mi powiedział że jak wyjdą te przeciwciała to wtedy wdrożymy leki
Mam obecnie problem z wysokim cholesterolem, który zbijam od marca (we wrześniu powtórka lipidogramu), więc tłuszcze w ograniczonych ilościacha np orzechy i dodawanie sporo tłuszczów do potraw?
No to orzechy i oliwa np chyba takie sąMam obecnie problem z wysokim cholesterolem, który zbijam od marca (we wrześniu powtórka lipidogramu), więc tłuszcze w ograniczonych ilościachNo albo tylko te zdrowe, nienasycone.
Ale masz przepisany?U mnie tylko powiedział że na te kiry to accofil...a dalej czekamy na kolejne wyniki.
Dam.znac ze wrześniu :-)
12 09 mam wizytę
Narazie nic, czekam na wyniki I wtedy pewnie całościowo podejdzie. Znowu kolejne 1.5miesiaca ;(Ale masz przepisany?
Ooo tak zdecydowanie. Mi po 30 odrazu stopniowo zaczął siadać metabolizm. Jem tak samo od lat a stopniowo powoli ważę coraz więcej.No to ja mam to szczęście, że mój metabolizm jest łaskawy. Chociaż no wiadomo, nie objadam się, ale mogę wiele rzeczy wciągać bez konsekwencji. Ale niestety po 30 już gorzej i wyraźmnie widać różnicę.