Sharley
Fanka BB :)
@Mademoiselle_Nika a co tam u Ciebie w ogóle? Dawno Cię tu na forum nie byłoJa również zgłaszam chęć do grupy wsparcia odchudzających! Może nie tyle żeby schudnąć ale zacząć się ruszać regularnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Mademoiselle_Nika a co tam u Ciebie w ogóle? Dawno Cię tu na forum nie byłoJa również zgłaszam chęć do grupy wsparcia odchudzających! Może nie tyle żeby schudnąć ale zacząć się ruszać regularnie![]()
No hejka! Właśnie kończę okres który rozpoczyna nasz pierwszy cykl starań. I bije się z myślami czy zapisywać się na kreski. Bo czytając dzisiaj sierpniowe dotarło do mnie, że testowanie będzie przypadało na 3 rocznicę ślubu. No i w związku z tym oczekiwania wyszybują w górę. A wiadomo z wysokiego konia spada się najgorzej. A jakoś mam neutralne podejście aktualnie do starań@Mademoiselle_Nika a co tam u Ciebie w ogóle? Dawno Cię tu na forum nie było![]()
HejAhoj Kochane!
Troszkę mnie nie było ,ale narzeczony zrobił niespodziankę i wcześniej zjechał do PL ,co prawda tylko na kilka dni ,ale to zawsze coś. Niestety u mnie cykl okazał się bezowulacyjny i już jestem po miesiączce. Biorę już trzeci dzień Clo i powiem wam szczerze ,że kiepsko to znoszę. Wahania nastroju i zawroty głowy okropnie mnie męczą. Czy któraś z was miała może takie objawy?