• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌻 Lipiec złotem pola kryje, niech w nas nowe życie bije ♥️

U mnie też łóżkowo jest lepiej, bo parę miesięcy temu był dramat.
Ale ciężko jest, gdy w te płodne dni trzeba działać 2-3 dni pod rzad. To jest najmniej naturalne u nas i męczące.

Ejjj laska, nie noś wkładek ! Od nich się robią infekcje!
Ogólnie nie noszę ale jak zaczęłam plamić to założyłam bo w zeszłym cyklu w następnym dniu był okres a jesteśmy prawie cały dzień gdzieś i żeby kraksy nie było 😕

reklama
Ktoras wie czemu na one step pisze, ze do uzytku po in vitro? W sensie czemu to jest wyszczegolnione? Tak mnie na zastanowienie wzielo :D
Pink ma to samo. To nie chodzi o metodę po prostu? Że poza organizmem do testowania? I tam jest że metoda testowania in vitro a nie że po in vitro chyba?

„Pojęcie in vitro (z łaciny „w szkle”) oznacza metodę badań lub zabiegów wykonywanych poza żywym organizmem, w kontrolowanych warunkach laboratoryjnych, takich jak probówki, szalki Petriego czy płytki hodowlane.”

Zapytaj jak bedziesz na wizycie, moze to jakos hormonalnie jeszcze, ale warto sie upewnic
Na pewno spytam i poszłabym jutro ale do kompletu brakuje mi jeszcze dwóch wyników ehhh
Ej ale dobra, jest dzisiaj wyjatkowo smetnie, rozumiem, dobija, prosze sie dzisiai wyplakac, wysmarac nosa i wypiac cycki do przodu dobra? Jestesmy wszystkie turbo silne i przetrwamy najwieksze burze!
postaram się 🤞

W poprzednim miesiącu byłam 8,10 i 14dc potwierdzić że pękło. Ja płacę raz wizytę i kontrolujemy te kilka razy :) tak 3-4 razy wychodzą w sumie w ciągu jednego cyklu. Pozniej biorę zwrot z medicover więc jest luz . Z tego co czytałam monitoringi potrafią kosztować sporo więc cieszę się że tak się da 🫣
Wow, super masz. Ja płaciłam zawsze 200-250 zł za wizytę. Teraz u tego gina jest 80 zł za wizytę jak ma być sam monitoring, ale dojeżdżam 70 km więc to też tak kolorowo nie wychodzi.

Ej ale dobra, jest dzisiaj wyjatkowo smetnie, rozumiem, dobija, prosze sie dzisiai wyplakac, wysmarac nosa i wypiac cycki do przodu dobra? Jestesmy wszystkie turbo silne i przetrwamy najwieksze burze!
Czas staran jest na maksa trudny, a im dłużej tym gorzej. Będę na was kichać i dmuchać zarazkami jak będą ładne przyrosty. Od stycznia chyba byłam na ławeczce, więc mam nadzieję że trochę moja historia napełni was optymizmem że się da! Więc proszę poprawcie korony i do boju!

Pink ma to samo. To nie chodzi o metodę po prostu? Że poza organizmem do testowania? I tam jest że metoda testowania in vitro a nie że po in vitro chyba?

„Pojęcie in vitro (z łaciny „w szkle”) oznacza metodę badań lub zabiegów wykonywanych poza żywym organizmem, w kontrolowanych warunkach laboratoryjnych, takich jak probówki, szalki Petriego czy płytki hodowlane.”
Na to nie wpadlam :D a na pinku nie widzialam, a to mnie tak zdziwilo..
Na pewno spytam i poszłabym jutro ale do kompletu brakuje mi jeszcze dwóch wyników ehhh

postaram się 🤞
Nie postaram sie, tylko smarkaj i usmiech! Bedzie pieknie, zobaczysz! Tyle dobrego materialu genetycznego jaki mamy nie mogloby sie zmarnowac! Musi sie nam udac! :D
Czas staran jest na maksa trudny, a im dłużej tym gorzej. Będę na was kichać i dmuchać zarazkami jak będą ładne przyrosty. Od stycznia chyba byłam na ławeczce, więc mam nadzieję że trochę moja historia napełni was optymizmem że się da! Więc proszę poprawcie korony i do boju!
Kichaj mocno! Jak trzeba to sobie zorganizuje takie wziewne jak do astmy z ciazowymi zarazkami :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry