• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌻 Lipiec złotem pola kryje, niech w nas nowe życie bije ♥️

reklama
Oczywiście :) ale przez to że ta beta pewnie jeszcze malutka to dużych różnic nie ma ale uspokaja mnie to że rano cały czas ja widzę. Mój się dziwi że sprawdzam codziennie, no ale jak nie robić testu.. dziwni ci mężczyźni 🤣🙃
Ciemniejszy! I to duzo!
Faceci maja 700 tych samych kluczy, srubokretow i innych, ale jak my kupujemy testy to jest „po co Ci tyle” 😂 ich to nie zrozumiesz!

Dzień dobry 🙂
A ja tam sobie przestałam plamić , okres się nie rozkręcił, brzuch jak na okres nie boli w sumie można powiedzieć że tak naprawdę bolał raz w 10DPO i teraz cisza 🤷🏼‍♀️
Mój okres też tak lubił robić ze plamienie a potem dzień-dwa przerwy zanim się zaczął.

Ale tak tu tylko zostawię że jeśli wczoraj było plamienie implantacyjne to beta wczoraj nie mogła wyjść ;) wiem że mało prawdopodobne ale takie rzeczy też się zdarzają :)

Mój okres też tak lubił robić ze plamienie a potem dzień-dwa przerwy zanim się zaczął.

Ale tak tu tylko zostawię że jeśli wczoraj było plamienie implantacyjne to beta wczoraj nie mogła wyjść ;) wiem że mało prawdopodobne ale takie rzeczy też się zdarzają :)
Ale wtedy pewnie progesteron byłby jednak wyższy bo na poziomie 4,8 to zdecydowanie za nisko , tak mi się wydaje 🤔

Co do plamienia to u mnie zawsze było tak że było plamienie i od razu okres 🙂 no ale jestem po poronieniu więc może się chyba wydarzyć wszystko i pewnie takie zmiany są powiedzmy „normalne” 🙂

reklama
Ale wtedy pewnie progesteron byłby jednak wyższy bo na poziomie 4,8 to zdecydowanie za nisko , tak mi się wydaje 🤔

Co do plamienia to u mnie zawsze było tak że było plamienie i od razu okres 🙂 no ale jestem po poronieniu więc może się chyba wydarzyć wszystko i pewnie takie zmiany są powiedzmy „normalne” 🙂
Fakt, prozek za niski jednak.. nie zwróciłam uwagi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry