Madlen2026
Fanka BB :)
Raczej nie ma sensu po wczorajszej becie i progesteronieA teścik zrobiony?
13 dpoA to który dpo dzisiaj?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej nie ma sensu po wczorajszej becie i progesteronieA teścik zrobiony?
13 dpoA to który dpo dzisiaj?
Ciemniejszy! I to duzo!Oczywiścieale przez to że ta beta pewnie jeszcze malutka to dużych różnic nie ma ale uspokaja mnie to że rano cały czas ja widzę. Mój się dziwi że sprawdzam codziennie, no ale jak nie robić testu.. dziwni ci mężczyźni
![]()
A no faktycznie robiłaś betęRaczej nie ma sensu po wczorajszej becie i progesteronie
13 dpo![]()
Oj tam , zdarza się a spamiętać Nas wszystkie tutaj jest ciężkoA no faktycznie robiłaś betębez kawy to jednak nie ogarniam z rana
![]()
Dokładnie. Mamy 40m podwójny garaż a moje auto stoi na podjeździeCiemniejszy! I to duzo!
Faceci maja 700 tych samych kluczy, srubokretow i innych, ale jak my kupujemy testy to jest „po co Ci tyle”ich to nie zrozumiesz!
Mój okres też tak lubił robić ze plamienie a potem dzień-dwa przerwy zanim się zaczął.Dzień dobry
A ja tam sobie przestałam plamić , okres się nie rozkręcił, brzuch jak na okres nie boli w sumie można powiedzieć że tak naprawdę bolał raz w 10DPO i teraz cisza![]()
Ale wtedy pewnie progesteron byłby jednak wyższy bo na poziomie 4,8 to zdecydowanie za nisko , tak mi się wydajeMój okres też tak lubił robić ze plamienie a potem dzień-dwa przerwy zanim się zaczął.
Ale tak tu tylko zostawię że jeśli wczoraj było plamienie implantacyjne to beta wczoraj nie mogła wyjśćwiem że mało prawdopodobne ale takie rzeczy też się zdarzają
![]()
No to to wlasnie to! I nakupuja sobie walizeczek, pojemniczkow a i tak rozpierdziel, bo przeciez tyle tego, ze sie nie miesci!Dokładnie. Mamy 40m podwójny garaż a moje auto stoi na podjeździea co chwilę tam jakieś narzędzie dochodzi...
Fakt, prozek za niski jednak.. nie zwróciłam uwagiAle wtedy pewnie progesteron byłby jednak wyższy bo na poziomie 4,8 to zdecydowanie za nisko , tak mi się wydaje
Co do plamienia to u mnie zawsze było tak że było plamienie i od razu okresno ale jestem po poronieniu więc może się chyba wydarzyć wszystko i pewnie takie zmiany są powiedzmy „normalne”
![]()