reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

reklama
U nas tez Maja ostatnio wziela sie za malowanie farbkami bardzo jej sie podoba, wieczorem jak nie padne to wam wkleje jej rysunki :tak::tak::tak::tak:
MAks tak jak Inga uwielbia plastyczne sprawy nawet chodzi na kolko plastyczne w przedszkolu :tak:

Dziś w kąpieli Julek bawił się mydłem, uciekało mi z ręki i szukał go w misce, a miał dużo piany i nic nie było widać. Mówi do siebie "szukamy mydła, szukamy mydła" i maca. W pewnym momencie mówi "chyba tutaj". Z taką faktycznie pytająco/wątpiącą intonacją. Kurcze nie wiedziałam, że rozumie znaczenie słowa "chyba".
Poza tym sprawdził się w ciągu ostatnich dwóch dni. Opiekowały się nim dwie "ciocie", których nie widział dawno. Ostatni raz ze dwa miesiące temu. I wszystko im komunikował i w ogóle opowiadał (mam nadzieję, że nie za wiele ;) )

A teraz zagadka, co to jest:
"dziłaka" :-)

reklama
Do góry