reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Ślub cywilny z brzuszkiem :)

reklama

dzidzia214

Styczniowe mamy'08
no to kolejna Ciazowa po cywilnym.. Madzka super zdjecia... az sie przejelam, bo ja mam 13 pazdziernika tez tylko cywilny i tylko dla rodziny , a nic przygotowanego nie mam... nawet nie wiem w czym pojde... hihihihih

madzka

Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
dzieki dziewczyny starałam sie zeby ładnie wygląda jakby odjąc pare kg to było by lepiej

dzidzia my załatwialismy wszystko na wariackich papierach mielismy miec w domu ale po roczku naszego syna teściowie stwierdzili ze bedzie mało miejsca a że znajoma ma bar w którym urządza okolicznosciówki i tak z domu zrobił się lokal sukienka i wszystkie dodatki wybrana w 4 godz czyli jeden wypad na centrum a z fryzurą to mie miałam problemu bo sama jestem fryzjerką ale poprosiłam koleżanke
a smieje się że cywilny to tylko formalnośc nie cale 15 min i do domu hehe nawet człowiek nie zdąży się wyciszy i spoważniec mówie o tym bo złapał mnie smiech i nie mogłam się powstrzymac

madzka

Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
zapomniałam dodam że ślub załatwialiśmy 1 sierpnia i jeszcze tydzień spedziłam w szpitalu 14-21 sobota niedziela przepustka na wekend w tym właśnie roczek kacpra dzidzia da się wszystko połapa tak żeby się wyrobic

Do góry