Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zabawa tez byla super! jednak szybko sie meczylam.... gdybym mogla powtorzyc to to wolalbym slub brac jakos teraz jak dziecko ma 3 miesiace i wtedy moglabym sie pokusic na zabawe do bialego rana i szampana 

Dokładnie też tak myślę ;-)Ja odradzam ślub w ciąży w przypadku gdy wcześniej nie było takich planów i ślub jest konsekwencją ciąży. Uważam, że jedynym powodem pobrania się jest miłość i chęć spędzenia całego życia razem a nie pojawienie się nagle dziecka lub, co gorsze, presja ze strony rodziny. Znam pary, które tak właśnie zrobiły i te związki szybko się zakończyły.

Trzymam kciuki by papierek doszedł jak najszybciejMy ślub planowaliśmy w lutym tego roku i tak sobie pomyśleliśmy, że skoro zamierzamy się pobrać to można się wziąć za robienie dzidziusia. W ciążę zaszłam w grudniu (więc wszystko szło zgodnie z planem). Niestety okazało się, że A. jako cudzoziemiec potrzebuje pewien dokument którego nie może uzyskać ze swojego kraju, więc trzeba było się udac do sądu, a jak wiadomo sady nie działają szybko więc nadal czekamy. Jestem już w 7 miesiącu ciążyMam nadzieje że w tym miesiącu papierek dostaniemy i będziemy mogli w końcu się pobrać :-)
Brzuch będzie już wtedy duuuuży i mam nadzieję że znajdę jakąś ładną sukienkę![]()

No i może dobrze,że odwołują.Ja brałam ślub w 3 mieś.
Cóż oprucz tego że toast był soczkiem, to było super.
Jednak branie ślubu tylko ze względu na ciąże nie jest dobrym wyjściem :-)
Teraz zauważyłam manie odwoływania ślubów z powodu ciąży, "żeby ludzie nie mówili, że z brzuchem, albo że musiałam"

Dla mnie to wogóle nie ma racji bytu.My wzieliśmy ślub po ponad 4 latach bycia ze sobą to chyba za krótko się nie znaliśmy? jak myślicie?..tez uwazam ze slub brany tylko z powodu ciazy to niezbyt madry pomysl..
Sukienka jak i bukiet ślicznaja się wzięłam i hajtnęłam będąc w 7 miesiącu.
z moim chłopem doszliśmy do wniosku, że i tak trzeba się kiedyś zaobrączkować, więc termin nie gra roli.
a tak to przynajmniej jeden kłopot z głowy, jeśli chodzi o papierki.
na weselu nie było dzikiego tłumu siódmych wód pokisielowych, a tylko najbliższa rodzinka i cała gromada znajomych.
wybawiliśmy się ile się dało.
o, i sukienką się pochwalę:
![]()
![]()
I nawet dużego brzuszka nie widac ;-)
Temat coraz bardziej powszechny ;-)
Według jednej sondy przeprowadzonej wśród kobiet ciężarnych wynika, że 43% kobiet zdecydowalo sie na ciąze będąc mężatkami. Natomiast 1/3 ankietowanych wiązała decyzję o dziecku z decyzją o ślubie. Czy to jest tak, że zalegalizowanie związku daje kobietą większe poczucie bezpieczeństwa, które jest im potrzebne jako przyszlym mamom?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Jestem w 5 miesiący ciąży i za miesiąc biore ślub... Zauwazyłam, że przygotowanie wesela pod panne młodą w ciąży jest trudniejszeOdpowiednia suknia ślubna... pierwszy taniec nieco lżejszy niż dla pozostałych...
Czy ktoraś z was jest w podobnej sytuacji?
Może macie już takie wesele za sobą?
Pozdrawiam :-)
[/http://www.suwaczki.com/