Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na początku ciąży byłam zdecydowaną przeciwniczką przyspieszania ślubu przez maleństwo, też byłam zdania, że na swoim weselu chcę się wybawić za wszystkie czasy, napić się szampana i tańczyć całą noc...:-) w sumie poniekąd nadal tak uważam... ale... brakuje mi teraz tego żeby o swoim narzeczonym mówić "mąż". wiem, że i tak weźmiemy ślub, jesteśmy zaręczeni już od dawna, mieliśmy zawrzeć małżeństwo tego lata, ale ja się uparłam żeby przełożyć, bo chciałam na swoim weselu wyglądać rewelacyjnie itd. teraz trochę żałuję, że w szpitalu czy u ekarze nie mogę o nim powiedzieć "mój mąż", wiem, że on też strasznie by tego chciał. z jednej strony cieszę się, że jednak moje wesele będzie takie jakie chce żeby było, a nie takie jakie musi być "bo nas gonił termin", a z drugiej strony mam wrażenie, że coś nam odebrałam swoją decyzją. dziwne to wszystko i nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi
a ja sama nie wiem...na początku ciąży byłam zdecydowaną przeciwniczką przyspieszania ślubu przez maleństwo, też byłam zdania, że na swoim weselu chcę się wybawić za wszystkie czasy, napić się szampana i tańczyć całą noc...:-) w sumie poniekąd nadal tak uważam... ale... brakuje mi teraz tego żeby o swoim narzeczonym mówić "mąż". wiem, że i tak weźmiemy ślub, jesteśmy zaręczeni już od dawna, mieliśmy zawrzeć małżeństwo tego lata, ale ja się uparłam żeby przełożyć, bo chciałam na swoim weselu wyglądać rewelacyjnie itd. teraz trochę żałuję, że w szpitalu czy u ekarze nie mogę o nim powiedzieć "mój mąż", wiem, że on też strasznie by tego chciał. z jednej strony cieszę się, że jednak moje wesele będzie takie jakie chce żeby było, a nie takie jakie musi być "bo nas gonił termin", a z drugiej strony mam wrażenie, że coś nam odebrałam swoją decyzją. dziwne to wszystko i nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi
![]()
) i wogole lepiej chyba byc nie moglo
. tak wiec rozumiem o co Ci chodzi