Mam nadzieje ze sie nikt nie zobrazi ale tak sobie mysle ze fajnie by było miec wszystkie dane adresy oraz opinie na temat sal w jednym miejscu no i oczywiscie propozycje i focie sukienek bardzo mile widziane wiec zapraszam wszystkie męzatki by sie pochwaliły ja wygladaly w tym wyjatkowym dniu;-)))))
reklama
to ciesze sie ze watek wam sie podoba
Dowilka- przelom sierpnia i wrzesnia i jak narazie sa wolne terminy 15 i 29 w sierpniu a wrzesien narazie cały.także zobaczymy.............
kurcze dziewczyny ja sobie tak wlasnie obliczyłam ze to nawet skromne wesele wyniesie nas okolo 15 tys zl

masakra a juz nie chce widziec jak ludzie robia na 100 osób renty jakie to koszty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowilka- przelom sierpnia i wrzesnia i jak narazie sa wolne terminy 15 i 29 w sierpniu a wrzesien narazie cały.także zobaczymy.............
kurcze dziewczyny ja sobie tak wlasnie obliczyłam ze to nawet skromne wesele wyniesie nas okolo 15 tys zl

No to sie spieszcie bo te terminy moga sie z dnia na dzien zrobic zajete

Jakbys byla zainteresowana to mam mozliwosc załatwienia taniej wodki,poniewaz moge ja kupic w makro na koncesje(to czasem jest 4 zl na butelce a powiedzmy przy 100 flaszkach juz jest jakas sumka)
Moja siostra miala na 50 osob i wynioslo ja to b duzo-fakt faktem za czesc z tych przyjemnosci placcili tesciowie

Jakbys byla zainteresowana to mam mozliwosc załatwienia taniej wodki,poniewaz moge ja kupic w makro na koncesje(to czasem jest 4 zl na butelce a powiedzmy przy 100 flaszkach juz jest jakas sumka)
Moja siostra miala na 50 osob i wynioslo ja to b duzo-fakt faktem za czesc z tych przyjemnosci placcili tesciowie

Jakbys byla zainteresowana to mam mozliwosc załatwienia taniej wodki,

Pinka robi wesele bez alkoholowe
![]()
UPSSSS:-)No to przepraszam i moge sie dowiedziec cos o szampanie picollo

Pinka robi wesele bez alkoholowe
![]()
haahhaha masz racje Picolo trzasne na stół ehheheehhe
a co do fryz to sama nie wiem mam dylemat czy teraz zapuszczac cz poprostu cosik z krótkich wymyslec ehehhe
reklama
UPSSSS:-)No to przepraszam i moge sie dowiedziec cos o szampanie picollo![]()

ja mam trele -morele tanio jak co ;-)