Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej jak widać jestem jeszcze początkująca na tym forum, no ale mam nadzieje że szybko nadreobie zaległości, my właśnie zaczynamy planować wesele tak na przyszły rok i kompletnie nie wiem od której strony to ugryźć, na szczęście latania po urzędach nie mamy bo cywilny już za nami a oboje jesteśmy z parafii w której będziemy brać ślub, chciałabym uzyskać odpowiedzi na kilka pytań, mianowicie, ile tak mniej więcej kosztuje wynajęcie autobusu na przewóz osób, wiem ze to na pewno w dużej mierze zależy od kilometrów (u nas będzie 13 km), no ale tak w przybliżeniu gdyby któraś z was mogła mi udzielić odpowiedzi byłabym bardzo wdzięczna oraz ile naprawdę potrzeba kwiatów na całe wesele (ołtarz, do wiązanek i butonierek, na stoły i auto) i jakiego rzędu to koszt, nigdzie nie mogę znaleźć odpowiednich informacji proszę o pomoc!!!

i pytalam o wolne terminy na miesiace ktore mnie interesowały jak juz znalazlam to zadzwonilam do ksiedza czy mu pasuje tego i tego dnia pasowała wiec data slubu dosc szybko ustalona

jesli chodzi o kwiaty to zalezy od ciebie ja nie bede miesz przesadnie duzo kwiatow kilka stron dalej jak sie coofniesz to wkejalam zdjecia dekoracji kosciola bukietow itp....................a co do kasy to sprawa indywidualna kazdego ksiedza za zwyczaj jest co łaska