• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Śluz plodny przez caly cykl

reklama
Nie, mam jeszcze z in vitro, a teraz chodzi mi po glowie, czy moze za wczesbie nie zrobilam tesru z krwi :-P
Owulacja wedlug aplikacji 12.09, implantacja wyczuwalna prawdopodobna 21/22.09. Dzisiaj 27.09..
po implantacji w ciągu 48h wytwarza się hormon beta HCG więc beta z krwi już jest wiarygodna. Chyba, że owulacja się przesunęła. Nie ma co patrzeć na aplikację

Nie, mam jeszcze z in vitro, a teraz chodzi mi po glowie, czy moze za wczesbie nie zrobilam tesru z krwi :p
Owulacja wedlug aplikacji 12.09, implantacja wyczuwalna prawdopodobna 21/22.09. Dzisiaj 27.09..
Może spróbuj jeszcze za dwa dni 🤔
Ja też mam synka i marzy mi się drugie 🤭
Teraz w tym miesiącu były przytulanki w okolicach owulacji ale nie wiem czy coś wyszło 😐 Od tego momentu się źle czuje. Dziś zaczęły mnie boleć piersi po bokach, cały czas cmi mnie w podbrzuszu. Jeszcze jestem przeziębiona 3 dzień, brałam tabletki na kaszel, które łykałam też ponad miesiąc temu, ale jakoś teraz po nich kręci mi się w głowie.. Czekam też do miesiączki 😏

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry