reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Śluz, szyjka, temperatura

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tylko wiesz luteina, to dodatkowy progesteron i jezeli organizm się przyzwyczai do pewnej ilości, to odstawienie może nie być korzystne, a test jeżeli jest zrobiony po ok. 14 dniach od owulacji, to powinien wyjść pozytywny:))
test wyjdzie pozytywny minimum w 12dniu fazy lutealnej,a fl oznacza się w pierwszym dniu skoku więc jakby po owu,więc nie wiem czy test wyjdzie....ciężki jest to temat,ale ja bym nie brała do pojawienia się @...lepiej iść na betkę

reklama
test wyjdzie pozytywny minimum w 12dniu fazy lutealnej,a fl oznacza się w pierwszym dniu skoku więc jakby po owu,więc nie wiem czy test wyjdzie....ciężki jest to temat,ale ja bym nie brała do pojawienia się @...lepiej iść na betkę
zgadzam się z tobą w 100% najlepiej iść na betę, ale z tego co wiem to na wyspach jest z tym problem, chyba 2tyg czeka się na wynik, więc też bez sensu...

Co do bety to ja nawet nie wiem gdzie by ją zrobić tu ;/ Postaram się wszystkiego dowiedzieć we wtorek :)
Jeśli chodzi o test.. mam już lekkie bóle krzyża, tak jak na @ więc wątpie by się utrzymała. A jeśli tak się stanie to zatestuję w poniedziałek, gdy tempka nie spadnie do niższych.

Z luteiną mam jeszcze czas, zobaczymy co przyniesie ten cykl [ znaczy jak długą fl ] i wtedy się pogłowie. Rozumiem, że w razie czego 12dfl jest do przyjęcia ?? Bo jak tak, to może mnie jutro zalać :D

Co do bety to ja nawet nie wiem gdzie by ją zrobić tu ;/ Postaram się wszystkiego dowiedzieć we wtorek :)
Jeśli chodzi o test.. mam już lekkie bóle krzyża, tak jak na @ więc wątpie by się utrzymała. A jeśli tak się stanie to zatestuję w poniedziałek, gdy tempka nie spadnie do niższych.

Z luteiną mam jeszcze czas, zobaczymy co przyniesie ten cykl [ znaczy jak długą fl ] i wtedy się pogłowie. Rozumiem, że w razie czego 12dfl jest do przyjęcia ?? Bo jak tak, to może mnie jutro zalać :D
tak 12dfl jak najbardziej..ja znam wykresy gdzie w 9 już były II krechy...

Ja też widziałam na ff.. że też się nie boją tak robić.. zawsze może dojść do samoistnego poronienia w dniu @.. :(

Dziewczyny podziwiam Waszą determinacje, na mnie wszelkie pomiary i liczenia działają stresogennie.
Teraz był 1 miesiąc na luzie;)))

A to nie to samo?
Ja też widziałam na ff.. że też się nie boją tak robić.. zawsze może dojść do samoistnego poronienia w dniu @.. :(
Czego nie boja sie robic?

Kinga, swego czasu piłam jej bardzo dużo, bo ma pyszny smak, ale ona się źle odbijała na moich sprawach żołądkowych :D

Maćku, testów ciążowych w 8-9 dfl.. przecież nigdy nie wiadomo, jakby się to mogło zakończyć. Byc może przesadzam, gdyż mam złe doświadczenia z tym..

reklama
Maćku, testów ciążowych w 8-9 dfl.. przecież nigdy nie wiadomo, jakby się to mogło zakończyć. Byc może przesadzam, gdyż mam złe doświadczenia z tym..
Acham. A mialas taka sytuacje?
Ale z drugiej strony moze to byc wskazowka, ze do zaplodnienia dochodzi, a problem tkwi w nieutrzymywaniu sie ciazy. Byla tu jedna dziewczyna, ktora tak miala. W koncu wyszlo, ze ma bolerioze. A gin chcial ja na IUI wysylac.... Bez sensu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry