lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
sluz wodnisty to sluz plodny. nie muis byc rozciagliwy...i mozesz miec non stop bialy w cyklu za wyjatkiem tych 4-5 dni plodnych gdzie sluz u Ciebie bedzie wodnisty np. poobrsewuj troche siebie i sama zobaczysz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć ,
czy ktoras kobietka wie moze co trzeba zrobic by tego sluzu w dni plodne bylo duzo., dziekuje z gory za odpowioedz
Dziekuje !!!!! jestes kochana!!!!!;-)

co to irlandia nawypisywala.Ja mam juz dwojke dzieciaczkow,kazda ciaza byla inna i moment zajscia(sluz) tez.Irlandia moze i troszke jest oczytana,ale kazy organizm jest inny;malo tego organizm jednej kobiety zmienia sie...zachodzac w ciaze z pierwszym synkeim zaszlam dokladnie 15 dnia cyklu,a z drugim zupelnie przed miesiaczka i nie ma reguly;dni plodne sie przesuwaja,moze to byc zwiazane ze stresem lub choroba
Teraz staram sie o 3 dziecko,bardzo zalezy mi na tym zeby to byla dziewczynka,@ mam co 28 dni,wspolzylam 11 dnia cyklu a od 12 dnia cyklu mam sluz,czy sadzicie ze na dziewczynke za pozno wspolzylam