natasia142
Fanka BB :)
O jak fajnie, też liczę że jak już uda mi się zajść to że będzie dziewczynkaDziewczynka teraz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jak fajnie, też liczę że jak już uda mi się zajść to że będzie dziewczynkaDziewczynka teraz![]()
Czyli rozumiem że się staracie ?O jak fajnie, też liczę że jak już uda mi się zajść to że będzie dziewczynka![]()
Ja mam 2 synów i córkę i dla równowagi by się przydała córka, ale oczywiście jak będzie synek to tez dobrze. Tak staramy się od marca. W lutym poroniłam w 10 tygodniu, w kwietniu biochem.... Także mam nadzieję, że tym razem się udaCzyli rozumiem że się staracie ?
Jeśli tak życzę szybkiego zajścia w ciążę
No na początku chciałam drugiego chłopca ale tak jakoś pomału mi się to zaczęło zmieniać ,wiadome nie ważne jaka płeć ważne by było zdrowe ale gdzieś tam w głowie chciałam mieć dwóch synów ale teraz bardzo się cieszę że jest dziewczynka.
To już spora gromadkaJa mam 2 synów i córkę i dla równowagi by się przydała córka, ale oczywiście jak będzie synek to tez dobrze. Tak staramy się od marca. W lutym poroniłam w 10 tygodniu, w kwietniu biochem.... Także mam nadzieję, że tym razem się uda![]()