najpierw od 3 w nocy skurcze regularne co 5 min, o 6 ten czop, o 8 wody i na szpital. Córka przyszła na świat o 13Ale w tym samym dniu, po odpadnieciu czopa zaczęła się akcja?? ja czuje ból brzucha, ale to jeszcze nie skurcze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najpierw od 3 w nocy skurcze regularne co 5 min, o 6 ten czop, o 8 wody i na szpital. Córka przyszła na świat o 13Ale w tym samym dniu, po odpadnieciu czopa zaczęła się akcja?? ja czuje ból brzucha, ale to jeszcze nie skurcze...
Czop jest taki jak śluz bardzo gęsty. Może odpadać fragmentami. Wpisz sobie w google I zobaczysz jak wygląda. Z synem urodziłam 2 tyg po odpadnieciu. Ale czop był nie przejrzysty, trochę żółty. Powodzenia, daj znać jak poszłoJa mam termin na 29 i nie wiem czy mi ten czop odpadł ale dzisiaj mam takie lekkie plamienia brązowe czy to może być czop czy co? Nie mam pojęcia, pierwsza moja ciąża
Daj znać co tam i jak się rozkręca, może i mi się coś zadzieje w podobnym czasiepowodzenia
![]()
powodzenia!Dziewczyny, zaczęło sięobudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
Dziewczyny, zaczęło sięobudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
powiedzeniaDziewczyny, zaczęło sięobudziły mnie skurcze od 2.30.Poszłam do toalety i sączą sie wody, ale koloru lekko różowego. Wróciłam do łóżka bo jeszcze jest znośnie, nie chce budzić jeszcze męża, bo śpi z synkiem ( wychodzą mu czwórki). Nie chce też panikować jak w pierwszej ciąży. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz jestem bardziej świadoma I wiem ze jeszcze mam czas zanim się rozkręci. Dobrze, ze pospałam chociaż troszkę. Jak rodzilam syna nie spalam koło 30 h. Mam nadzieję, że będzie dobrze...trzymajcie kciuki.
Dam znać, narazie nicCzop jest taki jak śluz bardzo gęsty. Może odpadać fragmentami. Wpisz sobie w google I zobaczysz jak wygląda. Z synem urodziłam 2 tyg po odpadnieciu. Ale czop był nie przejrzysty, trochę żółty. Powodzenia, daj znać jak poszło![]()