Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z racji bycia miłym i wspierania się wzajemnie - dodam, że Amerykanie mają na to dobre określenie - narrow minded.
To nie chodzi o to, aby nie robić z tym nic, tylko gdybym miała prosić każda położna o imię i nazwisko, to już na drugi dzień. Każda by wiedziała, że pisze skargi i by się gorzej mściły. Ja nie mam pojęcia jak się te kobiety nazywały, miałam pisać skargę na te niska w czarnych włosach itp?Bo to takie polskie i to takie nasze, by narzekać jak nam źle i nic z tym nie robić.
Przecież nikt tu nie neguje, że komuś stała się krzywda. Próbujemy wskazać drogę i rozwiązanie danej sytuacji. Ale uważacie, że lepiej nie robić nic. Także nie dziwcie się, że jest jak jest.
Wiesz co Faza napisała wprost, że to gorsze przeżycie, porównała tylko mechanizm bo tu też jak widać mamy od razu podważanie, powątpiewanie, pytania czy aby napewno te skargi były, a czemu nie napisałaś, a przecież możesz inny szpital wybrać, a w ogóle to, tamto, siamto i owamto. Nie widzisz analogii?Miałam się nie odzywać ale przesadziłaś.
Faza87
Mam super hiper historie porodową ale jestem ofiarą gwałtu sprzed 10 lat. Z ogromną traumą, nieporównywalną do strat ciąży / dziecka / traum szpitalnych nie dlatego że jest mniejsza lub większa ale dlatego że jest zupełnie inna, z leczonym 10 lat PTSD i nerwicą. Sama oburzałaś się za normalne pytania a rzucasz na wiatr stwierdzenia naprawdę raniące osoby z tą traumą.
Zastanów się dziewczyno nad sobą
I nie, jako ofiara gwałtu nie byłam dotknięta ŻADNĄ z wypowiedzi. Poza Twoją.
Tak, jako ofiara gwałtu słyszałam że powinnam to zgłosić, walczyć bo tak trzeba. Nie, nie uraziło mnie to. Tak, walczyłam (jako oskarżyciel posiłkowy), tak, pomogło.