reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Służba zdrowia - historie

Dochodzę do przekonania że w pewnym momencie to się nie myśli o zwiększaniu czy zmniejszaniu tylko żeby kształt i jędrność wróciły 😁
Pierwsza ciąża powiększyła mi mój biust z b na c i bardzo mi to pasowało. W drugiej już mi rozmiar się robił za duży, kręciłam nosem, za to kilka tygodni po porodzie cycek się zrobił pusty i totalnie zmalał. Nie raz się śmieje do swojego faceta ze mi nasza córa cycki odebrała 😂
Teraz 3 ciąża i w obecnej chwili (12 tydzień) mam idealny rozmiar i kształt
Nakazuję im takimi zostać już na zawsze, ale czy się te cholerny posłuchają

reklama
Padłam 😂 a tak poważnie, to pomniejszenie jest chyba mało popularne. Większość operacji biustu to raczej sylikon. Znam osobiście kilka po powiększeniu, a żadnej, która bo chociażby pomyślała o zmniejszeniu.

Chociaż wierzę, że powyżej pewnego rozmiaru to już nie jest fajne. Od mojej siostry laktator kupował facet i opowiadał jej, że żona ma tak gigantyczny biust, że nie jest w stanie sama dziecka przystawić.
No wlansie ja po porodzie jak przyszła cdl to popatrzyła na mój biust i choć próbowała pomoc mi przystawić to w żaden sposób nie szło. W domu przy pierwszej wizycie położnej, jak go zobaczyła to powiedziała, żebym dała sobie czas koło miesiąca aż mi trochę 'sflaczeje' i wtedy próbowała kp. Także, mam z czym walczyć.

Z zabawnych historii, bo nauczyłam się śmiać z moich cyców,... To mąż chciał być mega romantyczny i kupił mi bieliznę Victoria Secret. Przepiękny komplet z majteczkami. Tylko stanik miał mega ogromne poduszki. Po nałożeniu go, moje piersi sięgały mi prawie brody 🤣🤣🤣

Nie wiem nic o podciągnięciu, ale chętnie się dowiem. Tylko ciągną czy też prostują? Bo moje wiszą i patrzą na boki 🥴
Wszystko robią 🤣🤣 jak zapłacisz to i trzeci cycek ci dorobią 😁

Powiem wam, że miałam w gimnazjum babkę z angla i wszyscy się śmiali, że ma cycki jak uszy jamnika. Ja też się z tego śmiałam, ale to był śmiech przez łzy, bo wiedzialam, że też będzie mnie to czekało 🤣🤣
Chociaż liczę, że będę miała kjak moja mama , po trzech latach cycusiowania mnie ma B/małe C

Dochodzę do przekonania że w pewnym momencie to się nie myśli o zwiększaniu czy zmniejszaniu tylko żeby kształt i jędrność wróciły 😁
Pierwsza ciąża powiększyła mi mój biust z b na c i bardzo mi to pasowało. W drugiej już mi rozmiar się robił za duży, kręciłam nosem, za to kilka tygodni po porodzie cycek się zrobił pusty i totalnie zmalał. Nie raz się śmieje do swojego faceta ze mi nasza córa cycki odebrała 😂
U mnie jakby z połowę ucięło i trochę podwiązali to byłabym zadowolona 😁😁😁

A jeszcze lepiej, że nam nie rozwalili ciała przy porodzie :D Jak poroniłam to leżałam na sali z babką w wieku mojej mamy, której mieli wyciąć wszystko w środku, jajniki, macicę, no wszystko, bo jej wypadało po trzech porodach. I zostawić tak, żeby mogła się tylko wysikać. Kto to wymyślił? PAN profesor. Na szczęście przed operacją na zmianie zjawiła się jakaś młoda babka, ale jednak z pozycją i powiedziała, że nie, porobią jej tam w jamie brzusznej tak, żeby nie wypadało, a do tego plastykę pochwy.

Pewnie, jak facet i to stary profesor to jemu wszystko jedno, okaleczyć 60latkę i tyle. Co ma stara baba do podobania się mężowi i seksu? Stara baba nikogo nie interesuje przecież. Bardzo smutne i bardzo przykre.

W kwestii moich cycków, to mi się wydają obleśne, a mój stary jakiś zboczony chyba, bo on lubi takie klapiące zwisy. Jemu się podobają. Bądź mądra...

M
Jak poroniłam to leżałam na sali z babką w wieku mojej mamy, której mieli wyciąć wszystko w środku, jajniki, macicę, no wszystko, bo jej wypadało po trzech porodach.
Moja babcia tak ma ;/ urodziła trójkę dzieci ok 5 kg, jedno podobno udusiło się w kanale rodnym, ale nie wiem na ile to prawda, bo babcia ma prawie 90 lat i czasem nie ogarnia świata 🤣

reklama
Powiem wam dziewczyny, że trzeba mieć wyjątkowego pecha żeby mieć planowana CC, a mieć problemy z pochwa jak po porodzie naturalnym🤣🤣🤣 muszę iść do gina w końcu.

Do góry