reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Smagane majowym deszczykiem kreseczki, kwitnące jak wiśniowe drzewka (tudzież wchodzące jak wiśnióweczka)

Moonstone

Moderator
🦄🍷Temat wiśniówkowy🦄🍷
1. @pluto_nova 👑 🌈 🚫@Amka3214🩸
2.
3.
4. @Paulusman🚫
5. @AScarlett @Jula19 🤰@Ludmi_mom 🤰
6. @Agnes4312 🩸@pietraczkaa🤰
7. 👑 @Ladycarooo robi imprezę XD!!!
8. @Mmiiaa 🩸
9.
10.
11.
12. @Anka_83 🩸@krasulka5 🩸
13. @Serio 🩸@KB02 🤰
14. @Majka7898 🩸@MadamJS
15. @Moonstone 🤰@Many <3 @Natalia91 🩸@Zygfrydka 🩸@Ewi12🩸
16. @natinatkanati 🤰
17.
18. @Lili88 🩸@Hope99 🩸@kawaiciastko @em_gie
🤰
19.
20. 👑 @Harinka 🩸@Carmen2412🩸
21.
22. @Mythopoeia 🩸@klaudioszek 🩸@palmtree🩸
23.
24.
25.
26. @KamilaSa @natka29 @Katania🤰
@mollyn95 🩸
27. @MamaR @Satynowa89
28. @pluto_nova 🤰
29.
30.
31. @Martynaad
09.08 🦙🦄 @olka11135
28.08 🦙🦄 @Ladycarooo
15.10 🦙🦄 (tak, @Bibi89 to są lamorożce)
🤰Ciąża
🩸okres
🚫 negatywny test/brak okresu
💔biochem

Ostatnia edycja:
reklama
Jaka piękna nazwa wątku 😍😍😍

Flowers Spring GIF

Tym razem do Was dołączę dziewczyny, bo kwietniowy wątek czytałam anonimowo, z nadzieją, że już nie będę musiała się witać w kolejnym cyklu, ale niestety🤷‍♀️
Owulacje powinnam mieć 26 kwietnia, więc pierwsze testowanie pewnie 6 maja 😄
W majowym cyklu pokładam wielkie nadzieję, bo w zeszłym roku zaszłam właśnie w maju, niestety okazały się puste jaja (bliźniaki) i musiałam iść na zabieg.
Moja historia w ogóle była szalona, bo w 7tc pojechałam na IP z lekkim krwawieniem, byłam wtedy jeszcze przed pierwszym usg, lekarz w szpitalu uznał że mam CP, a że byłam na czczo to postanowił mi zrobić operacje(tak operacje, przez powłoki brzuszne, jak cesarkę) tego samego dnia. Betę miałam wtedy 2500. Zlokalizował pecherzyk w lewym jajowodzie. Nie konsultował się z nikim. Ja uciekłam z tego szpitala, dosłownie przed założeniem cewnika, pojechałam do innego miasta a tam się okazało, że nie dość że jestem w prawidłowej ciąży wewnątrzmacicznej to jeszcze bliźniaczej. A to w lewym jajowodzie to było ciałko żółte 🤦‍♀️
Staramy się 14ty cykl, z przerwą na tą ciążę.
Jeszcze mam zdiagnozowana IO ale biorę glucophage i od tego miesiąca jestem na diecie z niskim indeksem i schodzę z wagi ładnie.
Owulacje naturalne, zawsze w 20 dc, a cykle mam 32 dniowe.
No to chyba najważniejsze info o mnie 😄

Tym razem do Was dołączę dziewczyny, bo kwietniowy wątek czytałam anonimowo, z nadzieją, że już nie będę musiała się witać w kolejnym cyklu, ale niestety🤷‍♀️
Owulacje powinnam mieć 26 kwietnia, więc pierwsze testowanie pewnie 6 maja 😄
W majowym cyklu pokładam wielkie nadzieję, bo w zeszłym roku zaszłam właśnie w maju, niestety okazały się puste jaja (bliźniaki) i musiałam iść na zabieg.
Moja historia w ogóle była szalona, bo w 7tc pojechałam na IP z lekkim krwawieniem, byłam wtedy jeszcze przed pierwszym usg, lekarz w szpitalu uznał że mam CP, a że byłam na czczo to postanowił mi zrobić operacje(tak operacje, przez powłoki brzuszne, jak cesarkę) tego samego dnia. Betę miałam wtedy 2500. Zlokalizował pecherzyk w lewym jajowodzie. Nie konsultował się z nikim. Ja uciekłam z tego szpitala, dosłownie przed założeniem cewnika, pojechałam do innego miasta a tam się okazało, że nie dość że jestem w prawidłowej ciąży wewnątrzmacicznej to jeszcze bliźniaczej. A to w lewym jajowodzie to było ciałko żółte 🤦‍♀️
Staramy się 14ty cykl, z przerwą na tą ciążę.
Jeszcze mam zdiagnozowana IO ale biorę glucophage i od tego miesiąca jestem na diecie z niskim indeksem i schodzę z wagi ładnie.
Owulacje naturalne, zawsze w 20 dc, a cykle mam 32 dniowe.
No to chyba najważniejsze info o mnie 😄
Zapraszamy :)

Chcę poczekać na koniec kwietniowego wątku i przejdziemy dopiero tutaj

reklama
Do góry