Z
zaz208622
Gość
OczywiścieA kuciapke znacie dziewczyny?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OczywiścieA kuciapke znacie dziewczyny?![]()
Ja nic nie poradzę na to ze mam fujkę jak słyszę: łechtaczka. Nie wiem dlaczego ale …to trochę z innej beczki, ale jak ktoś mówi "wulwa" to mi się obiad wraca. To chyba najobrzydliwsze okrślenie. Gorsze niż srom
ne ma ładnego okreslenia na rzeńskie narządy. U facetów penis jest okej, a u nas wszystko jakieś dziwneJa nic nie poradzę na to ze mam fujkę jak słyszę: łechtaczka. Nie wiem dlaczego ale …
cipka to bardzo ładne określenie żeńskiego narządune ma ładnego okreslenia na rzeńskie narządy. U facetów penis jest okej, a u nas wszystko jakieś dziwne
A tak mi się przypomniało: kiedyś w podstawówce miałam matmę i wchodzi dziewczyna z innej klasy i mówi "dzień dobry, czy mogę pożyczyć narządy geometryczne?" xD
Ale cipka to pochwa, srom czy łechtaczka? Bo czasami mam wątpliwości XDcipka to bardzo ładne określenie żeńskiego narządu![]()
no jak mówimy o penisie to tez nie zastanawiamy się czy mówimy o żołędziu, trzonie, napletku czy jądrachAle cipka to pochwa, srom czy łechtaczka? Bo czasami mam wątpliwości XD
No ja myśląc o penisie nie myślę o jądrach, dlatego jestem ciekawano jak mówimy o penisie to tez nie zastanawiamy się czy mówimy o żołędziu, trzonie, napletku czy jądrach![]()