pluto_nova
Moderator
wow! Jestem LGBT!Proszę prezent![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wow! Jestem LGBT!Proszę prezent![]()
LGBT, BDSM, ja szanuję wszystkichwow! Jestem LGBT!Oczywiście bez żadnej obrazy majestatu, bo szanuję wszystkich dobrych ludzi
![]()
w sumie z tego była tylko chwilowa jedna ciąża, więc może to nie jest zlota rada...Nie żartuj sobie ze mnie…
XD
Wróć i napisz, że powinno się uprawiać seks wtedy kiedy @Moonstone ma na niego ochotę XDw sumie z tego była tylko chwilowa jedna ciąża, więc może to nie jest zlota rada...![]()
Poproszę o wpisanie mnie na 15 majaWróć i napisz, że powinno się uprawiać seks wtedy kiedy @Moonstone ma na niego ochotę XD
ja np. mam największą ochotę w okolicach owu, więc wszystko się zgadza, że wtedy bzykania najwięcejWróć i napisz, że powinno się uprawiać seks wtedy kiedy @Moonstone ma na niego ochotę XD
Śmieje się, bo wkurza mnie liczenie na ochotę mężaja np. mam największą ochotę w okolicach owu, więc wszystko się zgadza, że wtedy bzykania najwięcej![]()
jak brałam tabsy antydzieciowe i moje libido było na niższym poziomie, to mnie wkurzał, że ciągle mu tylko seksy w głowie, a teraz mu dziękujęŚmieje się, bo wkurza mnie liczenie na ochotę męża![]()
Już wpisujęA jaaaa? Nie żartowałam z tą betą 4 majaod 29.04. zacznę robić testy
![]()