Carolina123
Fanka BB :)
widzę tendencje, że kolejna moderatorka wątku ciążowego ma dwie kreseczkiDobra to i tu się odkryję i pokażę co dziś z rana mnie zszokowało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę tendencje, że kolejna moderatorka wątku ciążowego ma dwie kreseczkiDobra to i tu się odkryję i pokażę co dziś z rana mnie zszokowało![]()
O kurde gratulacjeDobra to i tu się odkryję i pokażę co dziś z rana mnie zszokowało![]()
już lutyO kurde gratulacjeoby wszystko było pięknie
ale tylko tak z ciekawości, czy to znaczy że dołączysz do mnie na styczniowych czy to już będzie luty?
![]()
Trzymam kciuki za piękny przyrostjuż luty
(wg OM 8.02), ale pytanie jak się wszystko potoczy, bo jestem po dwóch CC więc pewnie rozwiązanie wcześniejBędę do Was zaglądać, ale najpierw muszę zrobić przyrost we wtorek, bo dziś beta maleńka (9), ale wczoraj miałam całkowitą biel na teście (nawet go rozbierałam, żeby się upewnić)
Tak, ja jestem teoretycznie na 23 IA Ty @Moonstone późna styczniówa jesteś? Bo w sumie niw dzieli Nas jakaś wielka przepaść nie?
spokojnie, kawa z mlekiem niekoniecznie musi oznaczać coś złego… Trzymam kciuki, żeby wszystko było okTak, ja jestem teoretycznie na 23 I
———
Chociaż po dzisiejszym plamieniu mam takie myśli, że straciłam resztki pozytywnego nastawienia![]()
Tyle ze powtórzyło się znowu wieczoremspokojnie, kawa z mlekiem niekoniecznie musi oznaczać coś złego… Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok![]()
O nieeee, nie pozwalam, musi byc wszystko dobrzeTak, ja jestem teoretycznie na 23 I
———
Chociaż po dzisiejszym plamieniu mam takie myśli, że straciłam resztki pozytywnego nastawienia![]()
Dzięki skarbieO nieeee, nie pozwalam, musi byc wszystko dobrze![]()