Trzymam kciuki za dalsze pozytywne rozgaszczanieChyba nie, cycki tez jakby ożyły. Ale muszę zrobić kolejny przyrost. K... oszaleć idzie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za dalsze pozytywne rozgaszczanieChyba nie, cycki tez jakby ożyły. Ale muszę zrobić kolejny przyrost. K... oszaleć idzie.
I jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwaZobaczę jak się rozwinie... Fazę lutealna zawsze mam 12 dni.
Tylko piersi zaczęły mnie boleć jakby ktoś mi igły wbijał
Teraz śluz czysty i piersi boląI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa![]()
To planowana @ w poniedzialek?Teraz śluz czysty i piersi bolą![]()
Tak. Staram się nie nakręcać, spróbuję poczekać spokojnie, bez robienia 10 testówTo planowana @ w poniedzialek?
Mnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupiejęI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa![]()
TypoweMnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupieję![]()
Ja tez tak się przyglądałam i zgłupiałamMnie dzisiaj kłuło jak na owulację, ale śluz zupełnie nie owu, mleczny i klejący... Zresztą to już 18dc. Piąty cykl się przyglądam mojemu ciału i coraz bardziej głupieję![]()
Mnie też dzisiaj trochę brzuch pobolewa i w ogóle mam tyle śluzu, że co chwilę chodzę do toalety i sprawdzam czy nic się nie dziejeI jak sytuacja cos się rozkrecilo? Mnie cos pobolewa po prawej stronie juz sama nie wiem co tam się wykluwa![]()
A przypomnisz ile dpo? Ty chyba pozytywny test a ja 10dpo I kichaaaMnie też dzisiaj trochę brzuch pobolewa i w ogóle mam tyle śluzu, że co chwilę chodzę do toalety i sprawdzam czy nic się nie dzieje![]()