Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nom pisałam,,... ale już karpatki nie ma....Ja uwielbiam watrobke i serduszkamniam, mniam, mniam...serduszka najczesciej gotuje w krupniku
Kamcia, a Ty pisalas chyba wczoraj o karpatce...no i ja dzis w sklepie kupilam pudelko z ciastem aby na dniach zrobicbo mi smaka narobilas
![]()
trzeba będzie robić na nowo
jak zrobisz wątróbkę to się lepiej ze mna podziel a nie mi tu przepis wypiszesz....a jak zrobię wątróbkę i będzie dobra to tez dam przepisbo dostalam dzis od siostry
zobaczymy co z tego bedzie

jak ja chcę jeść wątróbkę a nie ją robić....

Ja jadłam i nie słyszałam że nie moznaDziewczyny , jadłyście jajko na miękko w ciąży??? Ja własnie zjadłam troszkę, a teraz czytam że ponoć niezbyt można![]()
zresztą już nie słucham tych rad że czegoś nie można bo obłędu można dostać.To już końcówka ciąży więc na pewno się nic nie stanie a tym bardziej od jajka.No surowego to bym nie zjadła ale co w gotowanym może być złego???Czekolada nie jest wskazana dla kobiet karmiacych nie tyle ze wzgledu na zatwardzenia maluszka, bo to maly problem, ale ze wzgledu ze nalezy do bardzo silnych alergentow(tzn kakao w niej zawarte)(...)
Dla mnie gorsze będzie ograniczenie czekolady w czasie karmienia piersią bo podobno dzidzi może mieć zatwardzenie i też nie wiadomo czy u mnie tak będzie.Dlatego teraz opycham się ile wlezie.Kupiłam BIG KREMÓWKĘ i ją pałaszuję mniam:-)

znaja, znaja - nazywa sie buckwitHahahahhahaha - no właśnie nie - nie przezyję zapachu...Kiedyś (jeszcze w Pl) zamówiłąm sobie w barze obiad - cośtam z ryżem, i ten ryż tak strasznie kaszą gryczaną śmierdział (musiał się razem z nia gotować lub leżeć obok...) ze czym predzej zjadłam mizerie któa była na szczęście w osobnej miseczce i wybiegłam na świeże powietrze czym predzej
Dobrze ze w Ie nie znają gryczanej... ;-)
tylko u nich zadko jest prazona wiec ma jasniejszy, zolto-zielony kolor, powszechnie dostepna w supermarketach na polce z soczewica, fasolami albo tzw. whole section...
A jajka jadlam na twardo, ale rowniez podjadalam kogel-mogel jak robilam ciasto biszkoptowe![]()