Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Garść i robisz z tego kulę na oko, musi Ci się zmieścic do ręki:-) to przepis dla laików czyli akurat jak dla mnieja juz nie wchodze na ten watek bo zawsze mi smaku narobicie, a potem tak dlugo za mna chodzi, az sie poddam.....
ps. uwielbiam ciasto jablkowe....moja mama chyba bardzo podobne robila....
a jaka czesc mniej wiecej oddzielasz zeby wlozyc do lodowki?

dzis zakupowy dzien wiec kupie kwasne jablka bo tez takie najbardziej lubie...mysle, ze daja wyrazniejszy smak..... i bede piec....Garść i robisz z tego kulę na oko, musi Ci się zmieścic do ręki:-) to przepis dla laików czyli akurat jak dla mnie![]()

Katrenki ja to samo ciągle cos gotuję itp. ale nawet jestem zadowolona bo po pracy to nie chciało się za bardzo coś na szybko i tyle.Mąż mój to już w ogóle ciagle wymysla mi co by zjadłdzis zakupowy dzien wiec kupie kwasne jablka bo tez takie najbardziej lubie...mysle, ze daja wyrazniejszy smak..... i bede piec....
wiecie co mam wrazenie, ze odkad jestem w ciazy to zrobilam sie jeszcze wieksza kura domowa, gotowanie, pieczenie ciast...brakuje tylko garstki dzieci i bedzie jak z jakiegos amerykanskiego sielankowego serialu......![]()
Najważniejsze żeby to lubić i miec czas jak teraz.Przy dziecku pewnie trochę mniej tego czasu będzie.
Nooooo......ja tez stwierdzilam, ze nigdy wiecej golabkow ze sloika.....Katrenki ja to samo ciągle cos gotuję itp. ale nawet jestem zadowolona bo po pracy to nie chciało się za bardzo coś na szybko i tyle.Mąż mój to już w ogóle ciagle wymysla mi co by zjadłNajważniejsze żeby to lubić i miec czas jak teraz.Przy dziecku pewnie trochę mniej tego czasu będzie.
Po tej aferze mięsnej jakoś mam większą motywacje do gotowania samemu![]()
i w ogole niczegoJa na II piętrze , windy nie mam, no cóż...powolutku, małymi kroczkami jak babcia i dam radękurcze, i po co ja tu wlazlam?od wczoraj chodza za mna nalesniki, a teraz zobaczylam ta szarlotke. wydaje sie prosta, ale jak pomysle, ze znowu mam sie zwlec po schodach na dol to niewiem, czy dam rade:-(
ok lecę po rzeczy na ciacho i się biorę do roboty
aferze mięsnej[/B] jakoś mam większą motywacje do gotowania samemu![]()
no podobno uzywali tego tez do takich gotowych dan....czasem lepiej nie wiedziec co sie je....mozesz przyblizyc temat? chodzi o to 20-letnie mieso z holandii czy skads tam?