Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
banAna, obiecany przepis na szarlotkę królewską:-):-)/:aaaaaaaaa... wlazlam na wielkie zarcie....tam takie przepisy,ze glowa boli. na pewno zrobie cycki murzynki, ale chyba juz nie dzisiaj, bo nie mam biszkoptow, a w sklepie dopiero bylam..
poza tym naczytalam sie przepisow i zachcialo mi sie swiat, bo przypomnialy mi sie zeszloroczne, upieklam chyba 8 blach ciasta
ciekawe, jak uda mi sie w tym roku, z dzidzia. dobrze,ze mama bedzie. ja bede gotowac a ona niech sie zajmie malenstwem![]()
a moze salatka gyros.....o ile lubisz
pekinka
kukurydza
cebula
ogorki w occie
majonez
miesko moze byc piers albo swinka
Miesko pokrojone w cieniutkie skraweczki smazysz mocno doprawione wedlug uznania, wsypujesz na dno miski...
pekinke siekasz, doprawiasz czosnkiem i mieszasz z majonezem (nie za duzo) i wsypujesz do miski na miesko
potem warstwowo posiekana cebula, ogorki i kukurydza na gorze smarujesz warstwe majonezu i polewasz ketchupem (ja zwsze robie taka krateczke z ketchupu, nie rozsmarowuje)
U mnie zawsze ta salatka robila furrore a przy tym jest w miare szybka i prosta....polecam

Ja robie troche inaczej
miesko smaze z przyprawa gyros
robie taki sos ketchup i majonez mieszam razem taki sos
ogorki daje swieze zielone lepiej jak dla mnie smakuje
i kazda warstwe robie osobno nie jak ty ze wazywa mieszam
Ale tak czy inaczej polecam bo jest rewelacyjna
Dodam jeszcze taka jedna prosta moja ulubiona
Piers z krczaka ugorowana
por (okolo 3,biale czesci)
ananas z puszki
kukurydza z puszki
majonez
troche musztardy
sol i pieprz
Jak wiecej ludzi ma sie nia objesc mozna dolozyc ryz
Wszystko drobno pokroic wymieszac pychaaaaaaaaaaa
tylko pekinke mieszam troche z majonezem....ale pewnie smakuje bardzo podobnie w kazdym razie pycha....no i zawsze mozna cos tam sobie zmodyfikowac dla wlasnych preferencji...
Kevinka, a pierś w czym ugotować? W samej wodzie czy kostkę dodać albo coś?Dodam jeszcze taka jedna prosta moja ulubiona
Piers z krczaka ugorowana
por (okolo 3,biale czesci)
ananas z puszki
kukurydza z puszki
majonez
troche musztardy
sol i pieprz
Jak wiecej ludzi ma sie nia objesc mozna dolozyc ryz
Wszystko drobno pokroic wymieszac pychaaaaaaaaaaa