luandzia1
Entuzjast(k)a
a czy macie moze sprawdzony przepis na to ciasto rafaello?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
tylko czy namowie na to meza
bo to musialaby byc wersja dla ciezarnych bez surowej ryby 

kilka stron wczesniej kasiula podawala przepis na rafaello herbatnikacha czy macie moze sprawdzony przepis na to ciasto rafaello?

ale wymioty i zgaga przeszly jak reka odjal
Przyznam, że i u mnie jakoś się urozmaiciły zachcianki.. Może nie eksperymentuje aż tak, ale wczoraj kiszoniaczki popijałam colą i później przekąsiłam pączka, więc kończę ciążę, tak jak zaczęłamkilka stron wczesniej kasiula podawala przepis na rafaello herbatnikach
naczytalam sie o waszych slodkosciach i musialam pojsc upiec blyskawiczna babke. pycha!
pisalam wczesniej, ze cos mi niedobrze.
a zaraz potem dostalam taka chcice naslone,ze szok! zjadlam zupke chinska, ktora zawsze jeszcze dosalam, dopieprzam i dodaje suszone platki chili. od razu zrobilo mi sie lepiej. potem jeszcze plaster bardzo slonej szynki i mala paczka chipsow
to tyle w temacie zdrowego odzywiania w ciazyale wymioty i zgaga przeszly jak reka odjal

algi sa dobre na celulit, np guam, a nie do jedzenia,bleeeeee......mi mąż dzisiaj kupił chipsy. Wszystko byłoby oki gdyby były one ziemniaczane..... a wiecie czym on próbował mnie otruć) chipsami z alg morskich o pikantnym smaku.... masakra nie polecam... zjadłam pół chipsa i reszta leży... i czeka aż on sam je zje.