D
dziunka24.
Gość
Kilolku kocham Cie normalnie za te przepisy!!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musze pomyśleć... jak coś mi się przypomni to napiszę...kilolek te frykandelki zapowiadają się znakomicie jutro zrobię na obiad bo dzisiaj zostały nam jeszcze meksykańskie gołąbki![]()
a masz jeszcze jakiś fajny szybki i prosty przepis na obiadek? albo coś na wieczór jak znajomi wpadną?? coś pysznego szybkiego i prostego :-)
:-cleo polędwiczki możesz zrobić tylko bez jajek. Pasztet kup taki luźniejszy.wykończycie mnie tymi przepisami:-
-D
dzisiaj sałatka a jutro na obiad frykandelki ;-)"chili con carne" dawąłam przepis kilka stron wczesniej. Dziewczyny się śmieją, ze mnie, że ja to ze świnki morskiej robię dlatego zostało "świnką":-)rak piszecie o tej śwince a co to takiego?:-)
ja byłam w sklepie kupiłam produkty na sałatke i na frykandelkidzisiaj sałatka a jutro na obiad frykandelki ;-)