reklama

Smaki, smaczki, kulinaria

reklama
kilolek te frykandelki zapowiadają się znakomicie jutro zrobię na obiad bo dzisiaj zostały nam jeszcze meksykańskie gołąbki :-D
a masz jeszcze jakiś fajny szybki i prosty przepis na obiadek? albo coś na wieczór jak znajomi wpadną?? coś pysznego szybkiego i prostego :-)

kilolek te frykandelki zapowiadają się znakomicie jutro zrobię na obiad bo dzisiaj zostały nam jeszcze meksykańskie gołąbki :-D
a masz jeszcze jakiś fajny szybki i prosty przepis na obiadek? albo coś na wieczór jak znajomi wpadną?? coś pysznego szybkiego i prostego :-)
musze pomyśleć... jak coś mi się przypomni to napiszę...

może sałatka hawajska?
kapusta pekińska
puszka ananasa w kawałkach
ok 30 dag szynki (może być mielona)
tyle samo sera żółtego
jogurt naturalny

Pokroic kapustę (nie cała, tyle ile się lubi), ser i szynka w kostkę, do tego ananas razem z sosem i zalać jogurtem. Nie doprawiać niczym

Ostatnia edycja:
rak piszecie o tej śwince a co to takiego?:-)
ja byłam w sklepie kupiłam produkty na sałatke i na frykandelki :-D dzisiaj sałatka a jutro na obiad frykandelki ;-)

reklama
rak piszecie o tej śwince a co to takiego?:-)
ja byłam w sklepie kupiłam produkty na sałatke i na frykandelki :-D dzisiaj sałatka a jutro na obiad frykandelki ;-)
"chili con carne" dawąłam przepis kilka stron wczesniej. Dziewczyny się śmieją, ze mnie, że ja to ze świnki morskiej robię dlatego zostało "świnką":-)
mam nadzieję, ze będzie smakować :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry