reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śmieszne sytuacje i powiedzonka naszych dzieci

Kasiad

Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Miasto
Bydgoszcz
Myślę, że to fajny wątek, co o tym myślicie:confused:

Na stworzenie takiego wątku natchnęła mnie sytuacja, która się wczoraj zdarzyła:

Mianowicie Oli siedząc na tapczanie i oglądając bajkę tak się zapatrzyła, że zapomniała zawołać siusiu i zrobiła mokrą plamę. Tomek wziął ją szybko do kibelka, bo zrobiła tylko trochę, żeby dokończyła i niosąc ją tak strofował: "no i co zrobiłaś?? przecież wiesz, że trzeba wołać!" A Oli na to zaczęła klepać go po ramieniu i powiedziała do niego: "spokojnie... spokojnie..." :-D:-D:-D

reklama
spokojnie,spokojnie :-D:-D:-D:-D

Milena przedwczoraj w telewizji ogladala ''Mini szanse na sukces'' z Doda. No i tam leciala piosenka ''dzaga'' (nie wiem czy to tak sie pisze). Ja z Milenka wyglupialam sie przy tej piosence i spiewalam ''niezla dzaga''. No i wczoraj. Milena cos narozrabiala, a ja do niej mowie ''niezla jestes'', a ona na to ''dzaga''.

Ostatnia edycja:
myślę, że to fajny wątek, co o tym myślicie:confused:

Na stworzenie takiego wątku natchnęła mnie sytuacja, która się wczoraj zdarzyła:

Mianowicie oli siedząc na tapczanie i oglądając bajkę tak się zapatrzyła, że zapomniała zawołać siusiu i zrobiła mokrą plamę. Tomek wziął ją szybko do kibelka, bo zrobiła tylko trochę, żeby dokończyła i niosąc ją tak strofował: "no i co zrobiłaś?? Przecież wiesz, że trzeba wołać!" a oli na to zaczęła klepać go po ramieniu i powiedziała do niego: "spokojnie... Spokojnie..." :-d:-d:-d

spokojnie,spokojnie :-d:-d:-d:-d

milena przedwczoraj w telewizji ogladala ''mini szanse na sukces'' z doda. No i tam leciala piosenka ''dzaga'' (nie wiem czy to tak sie pisze). Ja z milenka wyglupialam sie przy tej piosence i spiewalam ''niezla dzaga''. No i wczoraj. Milena cos narozrabiala, a ja do niej mowie ''niezla jestes'', a ona na to ''dzaga''.
:-d:-d:-d

Fajny wątek,uśmiałam sie.U nas nie tak spory zasób słów,ale i tak Kubula mnie rozwala niejednokrotnie.

reklama
Do góry