megson1996
Fanka BB :)
W sumie to nie ma, ale to 1 dziecko i tak chciałam zapytaćNo dobra, ale sloro sam nie chce, to gdzie jest problem?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie to nie ma, ale to 1 dziecko i tak chciałam zapytaćNo dobra, ale sloro sam nie chce, to gdzie jest problem?![]()
Ale jak brzmi pytanie?Cześć dziewczyny jestem mamą 3.5 miesięcznego Oskara z uwagi na to że to nasze pierwsze dziecko chciałabym prosić o poradę.
Syn od początku usypia że smaczkiem zarówno na noc jak i w ciągu dnia jego dzienne drzemki to zaledwie 40minut w nocy przesypia ładnie bo od 19-20 do 7 rano ale niestety ja muszę być czujna bo jak smoczek wypadnie to się wybudza.
Właściwie odrazu mu go podaje jego zachowanie interpretuje jak reakcja na brak smoczka. Zaczyna kręcić głowa na boki podnosi wysoko nogi i opuszcza i tak kilka razy a jak go podam to się uspokaja. Dodam jeszcze że syn ma do podcięcia wędzidełko idziemy na zabieg w lutym.
Być może to jest główną przyczyna.
Od urodzenia miał też problem z zassaniem piersi i butelki.
1. Tak, zbyt płytki chwyt sprawia że będą problemy ze saniem.Czy główna przyczyną wypadania smoczka jest wędzidełko i czy możliwe że problem zniknie jak będziemy po podcięciu?
Oraz czy można zaradzić coś na wypadanie smoczka?
Nie, po prostu dziecko jak zasypia to rozluźnia mięśnie, więc smoczek wypada.Czy główna przyczyną wypadania smoczka jest wędzidełko i czy możliwe że problem zniknie jak będziemy po podcięciu?
Oraz czy można zaradzić coś na wypadanie smoczka?