• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

SMS-y i WIADOMOSCI - gorąca linia czerwcówek !!!!

Hahahahaha myślałam że któraś urodziła:PPPPP, że ten wątek znowu aktywny:P
A tak trochę bardziej w temacie: To czemu jeszcze żadna czerwcóweczka nie jest w ponownej ciąży?

reklama
Ja napiszę jak to nas na lipcu było:-)
Żadnego dzieciaczka drugiego nie było a jak już to 3 naraz:-D Więc może i tu było by podobnie:-D
Ja może i trzecie bym chciała ale mąż pasuje narazie:-D:-D:-D Stwierdził że za jakiś czas a za jakiś czas to ja z pieluch wyjdę i nie będę chciała wrócić;-)

ja juz miałam dwa fałszywe alarmy teraz juz 2 tyg czekam na @ i juz myslałam ze bedzie drugi bobasek ale test pokazuje negatywa:(
a juz bylam nastawiona na drugiegi bąbla a tu takie rozczarowanie hihi

Ja o drugim pomyślę najwcześniej za jakieś 9 miesięcy :) Hehe, a dziś koleżanka mnie namawiała, żebym dla niej urodziła dziecko ;p Już by chciała drugie, ale bez porodu ;p

reklama
matko dziewczyny jaki temat dla mnie aktualny. Ja dzisiaj całydzień przeżywam. Moja znajoma ma czteromiesięczną (prawie pięcio) córeczkę i dowiedziała się że jest w ciąży. Cały dzień porzeżywam i wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Chciałabym mieć córeczkę ale chyba nie będe nigdy gotowa na drugi poród.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry