reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Smsy i wieści ze szpitala - BEZ KOMENTARZY

reklama
Sms od Anulki198424

o 5.55 Jadę na ip od pierwszej miałam twardy i miękki brzuch na zmianę nic nie ustąpiło więc jadę to sprawdzić. Zobaczymy może mnie zostawią, odezwę się.

7.53 Zostaję w szpitalu jak na razie ktg nie wykazało skurczy niby ,mój gin powiedział że może już coś się tworzy i czekamy

Brzuszki sms'ki od konwalianki:
"Hej co słychac u bb-cioc? mam przetaczana krew, bo bo bardzo mocno krwawie z macicy, ale wazne ze z małym ok. pozdrawiamy"

"mały grzeczniutki, musze go budzic na karmienie, ponieważ mialam zielone wody - ma teraz wysypkę, ale podobno sama ma przejść."

"rozpakował sie ktoś? wiem, ze magia dzis do szpitala pojechała"

i od magii godz: 10:45: "czekałam od rana na miejsce na oddziale i własnie telefon dostałam, wiec jedziemy do szpitala"

Ostatnia edycja:
i jeszcze jeden od magii15:51 :" po 5 min. oxy wody mi odeszły. Czyli raczej dziś zobacze Stasia. skurcze mocniejsze"

od konwalianki
19: 45 :"widze, że ostro sie trzymacie do wymarzonych terminów. Ściskam każdą z Was z osobna. Ja nie mogę się doczekac wyjscia do domu. PS. dostane złoty medal za urodzenie jako pierwsza sn:)? buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Melduje że dnia 16 czerwca o godzinie 13:43 przez cc na swiat przyszedł mój synek Michałek. Waga 3450 ,długość 54 cm cały śliczny i zdrowy. Niestety wcześniej nie mogłam dać znać bo mialam awarie internetu. Pozdrawiam wszystkie Lipcowe Mamusie te rozpakowane i te ciągle czekające na swoje skarbusie!!!

Do góry