reklama

Smsy z porodówek :)

O 12:32 Agniecha83 napisała do mnie:

"Witam, co tam slychac? Jak sie czujesz? Jak tam synek Sylwii? Mam nadzieje ze ok po operacji. My jutro wychodzimy do domu. Maly jest cudowny, ale mamy problemy z karmieniem piersia. Pozdrawiamy Agnieszka i Mateuszek :-)"

Odpisałam, że z małym Sylwii lepiej i przekazałam jej gratulacje od nas wszystkich i że czekamy na relacje jak wróci.

reklama
SMS OD PAULI!!!!!
"HEJ, TU DANIEL. PAULA JUŻ PO. ZUZKA JEST CUDOWNA, WAŻY 3100, MIERZY 53 CM. MAM ZDOLNE I DZIELNE DZIEWCZYNY, BO SIĘ UPORAŁY SIĘ W GODZINKĘ NIECAŁĄ. O 5.40 WESZLIŚMY NA PORODÓWKĘ, A O 6.30 CÓRECZKA BYŁA Z NAMI. PISAŁEM JUŻ, ŻE JEST CUDOWNA? pAULA WAS CAŁUJE PRZEZ SEN;) MIŁEGO DNIA"

Wiadomość od Nadarienne z godz. 9:09:

"Hejka! Jestem na porodówce. Póki co 3 cm rozwarcia, skurczybyki są, ale na razie daję radę. Pozdrowionka!"

Wiadomość sprzed chwili od Nadarienne:

"Urodziłam śliczną córeczkę o 14:50. 3300g, długości nie wiem ile. Pozdrawiamy! Gosia z Marysią"

Ostatnia edycja:
sms od Pauli i Zuzi:-D
"Hejo:) My z Zuziakiem mamy sie dobrze. Jeszcze tylko jutro zostajemy w szpitalu i we wtorek rano do domku. Malutka jest śliczna. I strasznie spokojna. Płakała tylko 4 razy, hehe :) a tak to śpi, obserwuje, albo ciągnie mojego pustego cycocha :) cieszę się, że mam to już za sobą. Nawet nie było tak źle :) ktoś się rozpakował oprócz mnie?"

od Patrysi86:

Urodziłam SN synka o 14:10 i waży 3220 i 52 cm:tak: cięzko było, ale warto. Teraz sobie synek ciągnie cycusia, pozdrawiam

Esemesik od Andzi:-)
"Hej laseczki. Melduje się dalej nie rozpakowana. Porobili mi badania :usg, przepływy, ktg-3razy dziennie niby w normie ale ciśnienienie skoczyło do 130/90 i dlatego zastanawiają się co ze mną zrobić. I tak stresują co dzień. Ale za to dziewczyny na oddziale super-wczoraj zamówiłyśmy sobie pizze po kolacji:) pozdrowionka dla wszystkich:-)

reklama
Sms od Gosi_k23

"Hej. Na razie miałam 2 godz. KTG i tyle. Czekam co dalej wymyślą, po badaniu ginek stwierdził 0 cm rozwarcia..."

I jeszcze dopisała:

"Mam nadzieję że się dzisiaj za mnie wezmą. Na razie słucham sobie radyjka i kiwam laczkiem"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry