reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Smsy z porodówek :)

Sms od Gosi_k23[/SIZE]

"Jak narazie nic mi nie robią, ciągle jakaś z akcją porodową wpada a ja czekam na salę ale jaką - nie mam pojęcia bo miałam tylko 2 razy robione KTG i tyle.
Na tej sali maja się mna zająć ale kiedy też nie wiem, nawet oni nie wiedzą bo to zależy od tego czy ktoś z akcją czeka, a jak taka przyjedzie to ją dają najpierw a ja mam czekać heh i taka kołomyja. "

reklama
Sms od Gosi_k23:

Hej, właśnie miałam mieć coś zakładane na F na ten mój brak rozwarcia ale badają mnie i mam 3 cm więc uciekłam od tego gada co to robi. Czekam na wolną salę porodową i idę pod oxy... w końcu! Mam nadzieję że doczekam się tej sali, mam cykora idę pochodzić. Pozdrów wszystkie laski!

Sms od Gosi_k23

"Ja nadal bez oksy...sali wolnej nie ma... Już mam bóle które bolą jak cholera a rozwarcie niby bez zmian. Za to mam przedstawienie bo cygany wlazły z rodzącą i drą pyska i zaraz bedzie wojna aż mam strach wyjść z pokoju :/ ochrona je goni nie wiem czy płakac z bólu czy smiać z tej akcji tu...kurde mam dość "
[/QUOTE]

sms od Gosi_k23

" Nie wiem czy Roksana przekazała smsa dalej ale pisała mi że na porodówce więc wysyłam dalej, mały pulpecik ma 4500g i z Agatki zrobił się Dominik. Pozdrawiamy!

Urodził się o 3.10.

Ostatnia edycja:
roxeen - przekazała mnie - matko kochana!
Hej i urodziłam o 3.10 małego klopsika 4500g na szczęście bez nacięcia ;-)tylko nie będzie Agatki a Dominik Robert ;-) pozdrawiam Gosia z synkien
i sms ode mnie
Nie wiem skąd ten spokój we mnie. Skurcze bolą ale na razie ból porównywalny do biegunki ;-) wody cały czas się sączą. Rozwarcie na 1,5 cm - czeka mnie dłuuugi dzień!!! Narazie czekam bez dopalaczy! roxeen

Od roxeen
Skurcze mam 40 proc. co 3,4 minuty - strasznie męczą ale rozwarcia nadal brak! Do 2 czekają na naturę później podłączą oxe a jak to nie pomoże to może potną - nie ma mojego gina - jest na drugim końcu Polski. Czeka mnie długi poród.!

Wiadomośc od Roxeen:

Podłączają mnie pod oxy... 6 godzin po pęknięciu pęcherza zero rozwarcia i szyjka nie skraca się! Boli mnie jak cholera każdy skurcz, a mam co 5 min. Jestem wykończona! Dostane medal za najdłuższy poród!

reklama
Napisalam smska do Labamby czy juz tuli malenstwo na co odpisala:

Tak, ale mam ssaka, ciagle je

Podobno napisala do kachy wiec pewnie niebawem napisze szczegoly:-)

Do góry