reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Smsy z porodówek :)

Od Golandy:

"...Moja Kasia urodziła się o 6:05 ,ma 10p, 3180g i 51cm. Dziękuje za kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie "

reklama
sms od sylwia 100

Urodziłam o 18.25 - 3530 i 56cm. Malutki jest w inkubatorze bo serduszko raz zwalnia raz przyspiesza.
Trzymajcie kciuki za nas!

09:05 Pola 2,88, 9 pkt. Ssie jak mały smok:-D Futrzak jak u Black! Dzięki za wsparcie i pozytywną energię! Przesyłamy z córą promyk ciepełka dla Sylwii i modlitwę za jej synka!

Przeklejam z głównego.

Wysłalam sms do sywlii jak się czuje i kiedy wychodzi i jak Oliwierek
odpowiedź:
Ja wyjdę w środe. Czekamy na decyzję kiedy synek będzie miał operacje serduszka. Ma odwrotne jakieś żyły w serduszku i muszą je poprzestawiać w odpowiednie mejsce. Podziekuj dziewczynom za wsparcie. Ja już psychicznie nie daje rady, modlę się cały czas aby nas synek przetrwał tę ciężką dla niego probę.

Od Wronek :

"Jestem w szpitalu. Rozwarcie na 1,5cm. Wody mi nie odeszły więc pewnie poczekamy. Pozdrów dziewczyny. Wronek"

od roxeen:
Hello ... eh no i mam ta gestoze faktycznie
:( zostawili mnie na obserwacji. Borciowi nic nie zagraża więc póki co nie tną ale papiery już do anastezjologa przygotowane. co u Sylwi? Pozdrawiam was kochane mocno!

w odpowiedzi zdałam lekką relacje ;-)

od e_milci-
przebili jej juz pecherz... skurcze coraz czestrze.. czeka co dalej :-) nie ma sily otwierac laptopa i prosi zebyscie trzymaly kciuki :tak::tak:

od macy - od godziny mam tego sms-a w telefonie :szok::-D
Nasza córeczka przyszła na świat o 10.51. Waży 3790 g i jest śliczna

reklama
Od Wronek:

"Antoś urodził się dziś o 11:10. Mierzy 64cm, 4922 waży.Ma ciemne włoski i niebieskie oczy."

Do góry