Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nie jest eksperyment, tylko teoria. Nadal nie widzę badań na ten temat, tylko domysły, bo "ktoś powiedział coś". I jeden przypadek, jak dziecko zostało samo na tydzień. Trochę słaba ta grupa badawcza. Nadal nie widzę żadnego eksperymentu, coś, co potwierdza zły wpływ żłobków na dzieci. Nie mówię o opiniach, bo opinię może mieć każdy, a tytuł zawodowy lub naukowy nie oznacza, że ta opinia jest słuszna.nie klam. eksperyment Bowlby’ego.
najbardziej popularny w temacie. gdynys szukala, na pewno bys znalazla - chyba ze szukalas tylko po forach.
jest jeszcze twoje dziecko, ktire zaczelo zachowywac sie inaczej i szukalas odpowiedzi na pytanie - dlaczego?To nie jest eksperyment, tylko teoria. Nadal nie widzę badań na ten temat, tylko domysły, bo "ktoś powiedział coś". I jeden przypadek, jak dziecko zostało samo na tydzień. Trochę słaba ta grupa badawcza. Nadal nie widzę żadnego eksperymentu, coś, co potwierdza zły wpływ żłobków na dzieci. Nie mówię o opiniach, bo opinię może mieć każdy, a tytuł zawodowy lub naukowy nie oznacza, że ta opinia jest słuszna.
Czy ja szukałam odpowiedzi na pytania? Moje dzieci, bo w tym roku drugie poszło do żłobka, zasadniczo zachowań nie zmieniły.jest jeszcze twoje dziecko, ktire zaczelo zachowywac sie inaczej i szukalas odpowiedzi na pytanie - dlaczego?
jak teraz wypierasz informacje, ktore moga okazac sie rozwiazaniem dla twojego problemu, bo nie sa po twojej mysli i swiadczylyby o tym, ze moglas popelnic jako matka jakis blad, co pewnie byloby dosc nieprzyjemna swiadomoscia - nie jestem w stanie ci pomoc.
powodzenia.
co to znaczy “to sa te same badania”??? ty masz pojecie, o czym piszesz?No tak, to są te same badania, które potwierdzają, że karmienie mm wywołuje autyzm, a cesarka na życzenie zwiększa ryzyko raka macicy. Bzdury kompletne.
Ci naukowcy niech przyjdą się zajmować naszymi dziećmi, kiedy my chodzimy do pracy, żebyśmy mieli co jeść i gdzie mieszkać.