Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisia napisała: Hej. Założyli mi specjalny cewnik ułatwiający rozwarcie. Powoli zaczynamy ruszać z miejsca. Dla dziewczyn z Wawy - w orłowskim super personel.
Melisa napisała: Milenka urodziła się o 12.45. Ma 51cm i ważny 2620g. Jest śliczna i kochana Jest z nami w pokoju. Zjadła, pieluszkę posikała i tatuś już przebrał córeczkę. Ja czuję się dobrze. cc jak narazie super pozdrawiam
ja też dziś wróciłam do domu, nasza córeczka urodziła się 3 stycznia o godz. 0:16 sn 3600g, 56 cm, wciąż zastanawiamy się nad imieniem - Maja lub Milenka
Zastanawiałyśmy się co u Anisi ... przed chwilą napisała: Hej! Podpięli mi oksytocynę. Na razie idzie powoli. Rozwarcie na 3 palce. Buziaki. Brak mi Was dziewczyny.
Kacperek urodził się 07.01.2012 o godz. 23.00, 3810g, 56cm. Poród SN. Jestem niesamowicie obolała.
Zdaje się, że to sms od Anisi - jeśli dobrze kojarzę ona chciała mieć Kacpra... Gdybam, bo sms przyszedł z jakiegoś innego numeru niż wcześniej
Właśnie dostałam potwierdzenie, że tak jak myślałam sms był od Anisi