Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Od kasia_zg zapytałam czy dalej zapalowana jest: Hej, o 9.30 wrocilam na porodowke,podpieli mnie pod oxytocyne i czekam,poki co cisza. Co chwile ktos z personelu przychodzi i zaglada na mnie.Twarda sztuka jestem najwidoczniej hi hi. Pozdrawiam dziewczynki.
Hej, ja też już mam moją Malutką w domu. Kinga urodziła się 6.01 o godz. 8:05 przez cc. Waga 2990g, długość 52 cm. Poród trochę przyspieszony, bo odklejało się łożysko, ale na szczęście wszystko jest w porządku, Kingunia zdrowa, a ja czuję się świetnie i w ogóle nie czuję, że miałam jakąś operację :-) Pozdrawiam
Haha tyle co napisałam że martwię sie o kasie na głównym. dostalam smsa
Nasz Promyczek juz dla Nas swieci! Kingusia urodzila sie przez cc 13-go stycznia o godzinie 23.25. Waga 3170, 56 cm, jest cudna, podobna do Taty Krzysia i zachwyca oczkami. To byly bardzo trudne chwile ale udalo sie w koncu i jestesmy szczesliwymi rodzicami :-) Pozdrawiamy.
P.S. Przepraszam ze tak pozno ale dzisiaj byl szal radosci ze w koncu sie udalo.Szkoda ze przez cc ale po dwoch wywolywaniach nie bylo innego wyjscia. Jak dojde bardziej do formy to zajrze na bb, a tym czasem sle pozdrowienia i e-usciski.
Dziewczyny, ja tylko na chwile. Szczegóły opisze jak już bedZie po wsZystkim, ale na ta chwile niedawno skończyły sie moje DOSLOWNE męki, bo wzięłam Zzo, odpoczywam, zbieram siły przed finałem. Powiem jeszcze tylko, ze wywolanie skurczow oksytocyna, to coś najgorszego i najbardziej bolesnego co mnie w życiu spotkało, nie polecam nikomu..
trzymajcie kciuki, bo malutka uparta bardzo, ale dziś w nocy powinna być z nami
Wczoraj, ok 21:30, przyszla na świat Amelka
wazy 3100g, ma 55cm, i 10 pkt
Niestety, było cc.. ( najgorsze doświadczenie w moim życiu, nie życzę nikomu.. )
Jetesmy w szpitalu,już dziś karmiłam pierwszy raz i jestem szczęśliwa
Wrocilam z 2 wizyty.:-( przy malych skurczach malemu spada tetno i dostalam skierowanie do szpitala. lekarz powiedzial ze podadza mi oxy i sprawdza czy przy duzych skurczach malemu tez spada tetno jezeli tak to czeka mnie cesarka. lekarz powiedzial ze lepiej sprawdzic, mozliwe tez ze jest owiniety pepowina :-( trzymajcie kciuki.