reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

Madie.. ale Ty sie nie obijaj tylko melduj codziennie , musimy wiedziec że u Ciebie wszystko ok :)))
Napisze zaraz Cosmo.. zeby was zaprosiła na zamknięty wątek.. bo jakos czasem zapominam tu wejsc ,a tam wchodze kilka razy dziennie :-)
k_aralajna.. biedny Pawełek , oby jak najszybciej mu przebil sie ząbek , buziak dla Niego
naughty .. :) Witaj , coś długo nas szukałas :D :-) , popraw sie popraw ;-)
Moja Laura dzisiaj nawet oka nie zmrużyła.. ałuuuuu :( i jak tylko wychodze z pokoju to w płacz.. strasznie mami cycus sie zrobiła..no ale nie bede narzekac,zawsze mogloby byc gorzej :)
a Twoj Antoś...mmmmmmmm prześliczna fotka na ts. nic tylko calkowac te stópki kochane !

p.s calowac a nie całkowac.. co ta polibuda zemna zrobiła ....:p

reklama
no wlasnie madie dawaj znac co i jak:-)

n&h witamy!!:-)

a pawel mimo przebijajacego zebolka spi dzis super, posprzatalam i zrobilam co nieco;-)

teraz chwilka relaksu ale pewnie zaraz mezunio wroci i trzeba bedzie obiad podawac...:eek:

Dzięki "Marcóweczki" za przyjęcie ciepłe :) Ależ się cieszę, że takie podforum jest ! Chociaż mogłoby się nazywać "Spacerówki z Hallera" :)

Antoni cudaśny jest ... przesłodki etap mają te nasze szkraby ! Tak jak mówisz wavejka tylko całować - Twoja Laurka śliczna panienka ... Pawełek i Antoni zakochani będą chodzić hehe

k_aralajna chyba jednak M. wrócił hehhe

Zaserwowałam sobie lody w nagrodę za zniesienie podłej pogody ... mniam :)

Hej dziewczyny!!!:)

Kurcze , długo tu nie zaglądałam, ale sie rozpisalyście dziewczynki i widze nawet nowe nicki:) Super , że wątek nadal zyje:) Szczerze powiem , żed odkąd mamy zamkniety to zapomniałam o ogólnym:) Ale obiecuje ze sie poprawie:) Ciao:)

Reghina.. kochana ja tez czasem o nim zapominam, także trzeba bedzie chyba dziewczyny zaprosic na zamknięty :-) jak tylko cosmo się pojawi :-) a ona teraz biedna ma problemy z netem :/

moj maz , dzisiaj zgodnie z obietnica wrócil wczesniej :D także nie ma mnie duchowo w domu :D zrobilam sobie maseczke, pazurska pomalowałam, ogolilam chaszcze na nogach :D i czuje sie jak nowonarodzona :d a mąż widzialam ze momentami opadal z sił przy naszych 2 panienkach :D haha a to raptem kilka godzin :D ciekawe czy wieczorem przyzna sie ze ciezko mu bylo:D i nie bedzie juz wiecej psioczyc ze siedzenie w domu z dzieckiem nie jest choc troche męczace :D oczywiscie pozytywnie :)

witam sie i ja:)

mam nadzieje ze juz niedługo wszystkie kobietki :) trafia do nas na zamkniety watek :) :)

ja tez gratukuje kolejnego zabka Pawełka :)
witam nowa kolezanke :) na forum :)

Madie pisz :) bo sie tutaj martwimy :)

a dzisisiaj Franek kończy 6 miesiecy :) !!! ale zleciało :)

100 latek dla Naszego ślicznego Franusia ! :* cmok dla Niego, i wrzuc zdjęcie jakies plisssssss te jego piękne duże oczka... zakochac się mozna !!!!! no zlecialo zleciało.. pamiętam jak wyczekiwałysmy z dziewczynamy na Twój poród i na Twoje maleństwo :) , jejku a moja Laura wlasnie patrze na suwaczku skonczy za kilka dni 9 miesiecy Ło... ale zleciało !

witam:-)
no megi dzieki za gratkiza zabka ale dopiero dzis wyczajony, zobaczyc nie da i juz;-)

zyczonka dla franka, to juz duuuzy mezczyzna!! niedlugo zoabczena zywo jaki jest piekny :-)

ja posprzatalam, ugotowalam, mlody wstanie to zmykamy na spacerek

milego dzionka zycze!!:-)

reklama
Jestem, jestem!
Nie bylo mnie w domku, bylam u mamy. Tam net strasznie przymula, bo mobilny i limit wiecznie wykorzystany przez siostre, wiec ciezko mi zagladac.

Melduje, ze u nas OK.
Rozmawialam z mezem, chyba nasza najdluzsza rozmowa od wyjazdu. Obojgu nam daje w kosc rozstanie, ale co zrobic. Jemu na pewno jest ciezej, bo jest tam calkiem sam. A ja mam i rodzine i znajomych, wiec jakos tak latwiej przetrwac. Ale damy rade! Bedzie dobrze. Wspieramy sie wzajemnie i to nam pomaga.
Zaopatruje sie juz pomalu w kosmetyki i art.higieniczne dla maluszka i siebie do porodu.

Poczytam co u Was jutro, bo juz mi sie oczy zamykaja.

Do góry