reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin i okolice - znajdę tu jakieś mamuśki stamtąd?

olimama wiadomo już czy chłopczyk czy dziewczynka ?? :)

nie chciałam nastraszyć nie bój sie:) na pewno wszystko jest w porządku :)

Layla ja mam nadzieje ze moj maluszek pojawi sie wczesniej a nie bede czekała na niego az do 20 maja:) tylko moj tata chce, żeby się nie spieszył bo on urodził sie 23 maja :) <lol>

reklama
Hej :-) Dziś jestem trochę pózno ,, bo moja mała cos nie chciała zasnąć, musiałam się troche pomęczyć aby zasnęła, och a dzisiaj to już totalnie padam na pysk:-)
Ide zaraz w kimonko ,dzisiaj razem z kuzynką zrobiłysmy sobie wycieczkę po bibliotekach w poszukiwaniu ciekawych ksiażek i nałaziłam się , że szok:-) Ale zdobyłam pare fajnych ksiażeczek:-)

Dziewczyny ja rodziłam w Katowicach na ul Raciborskiej , było super, u mnie Dąbrowa nie wchodziła w ogóle w grę a o Sosnowcu tez słyszałam różne rzeczy niefajne, jejku jak mi potem brakowało tego mojego brzuszka, lubiałam go:-)
To ja wszystkim ciężarówkom na forum życzę jak najmniej stresu no i pomyslnego rozwiązania:-)
Spadam , pa!:-)

Cześć dziewczyneczki!

To ja też przesyłam namiary na nk :-)

Logowanie do nasza-klasa.pl

cosmolady
wysłałam Ci zaproszenie.

Ja rodziłam w Zawierciu ze względu na to, że w administracji pracuje moja teściowa. Wspominam to bardzo sympatycznie, bo naprawdę nie mogę mieć nic do zarzucenia. Miałam pojedynczą salę z własną łazienką - FULL WYPAS ;-)

megicarpenter to miałaś trochę tych badań, ja też brałam duphaston na potrzymanie... fajnie by było, jakby Twój synuś się urodził w ten sam dzień co Twój tata :tak: a wybraliście już imię?

Layla a Igorek Ci sam nie zaśnie? Musisz go nosić? Kurcze to musisz być potem padnięta :szok:

Reghina Ty to jesteś nocny marek!! Ile Ty śpisz?

Miłego weekendu dziewczynki!

Witam dziewczynki z rana,pogoda paskudna,śniegu napadało :(:(
Pije poranną kawkę a później będe sie zbierac do pracy-ale mi sie nie chce-mam leniusa pospolitusa :D
Reghina a jakie książki lubisz czytac?ja lubię czytac ale nie mam za bardzo na to czasu.Może polecisz mi jakąś fajną książke,która wywarła na Tobie wrażenie.

reklama
DomiK wysyłam ci zaproszenie :)

życzę miłego dnia :) a teraz ide sprzatać całe mieszkanko :) odezwę się później :)
fajnie by było :) a coś mi się wydaje ze będzie troche wczesniej :) ale kto wie :)

a będzie miał na imię Franek :)

Do góry