• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Spacerówka Joie Litetrax4

Gabi Gabi

Zaciekawiona BB
Witajcie mamuśki. Mam pytanie odnośnie spacerówki Joie Litetrax 4. To dość popularny model, więc może któraś z Was podzieli się swoim doświadczeniem. Mam ten wozek od miesiąca, generalnie jest super. Ma wszystko, co spacerówka mieć powinna i bardzo ładnie wygląda. Ale kółka to tragedia. Z przyczyn zupełnie dla mnie samej teraz niezrozumiałych, nie chcialam tego wózka w wersji z pompowanymi kołami. Natomiast piankowe są koszmarne. Tak niemiłosiernie stukają, że nie mogę tego znieść. Gdzieś wyczytalam, że to po czasie mija jak wózek się "rozjeździ". Czy któraś z Was może to potwierdzić? Jakie generalnie macie opinie na temat tego wózka? Bed
e bardzo wdzięczna za wszystkie odpowiedzi :)

reklama
Ja też mam ten wózek, tylko na kołach żelowych. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z niego :)
Hmm.. na żelowych? Myślałam, że do wyboru są tylko piankowe i pompowane 🤔 No właśnie on sam w sobie byłby super, ale ten hałas na kostce brukowej mnie strasznie irytuje. I nie wiem czy szukać innego wózka, czy to kiedyś minie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry